Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-18, 17:16 Horrory i filmy grozy :D
uwielbiam je mam calą kolekcje klasyków i nie tylko
dzis sciągnęłam sobie ( i oglądnęłam oczywiście) jeden z odcinków serii którą uwielbiam czyli "Opowieści z krypty" pewnie kazda o nich słyszała jest to horror komediowy czarny humor ociekajacy krwią i nierzadko potworami
odcinek który ściągnęłam nosi tytuł "Opowieści z Krypty - Orgia Krwi" ( - Tales from the Crypt - Bordello of Blood) i opowiada o prywatnym detektywie, Rafie Guttmanie ktory został wynajęty przez piękną, bogobojną i młodą Katherine po to, aby zbadać sprawę nagłego zniknięcia jej brata. Poszukiwania doprowadzają go do domu pogrzebowego, który tak naprawdę okazuje się domem publicznym prowadzonym przez diabelną Lillith
usmiałam sie niemiłosiernie hahahaha wszedzie wampirzyce z gołymi cyckami latały hahahaha wszystko miały gumowe hahahaha zaczynajac od flaków na cyckach konczac hahahaha polecam wszystkim lubiacym strach raczej w umiarkowanych ilosciach ( ja sie nic nie bałam prawie a na pewno nie wampirzyc hahahaha tylko raczej o losy bohaterow) i dobry humor
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-18, 19:59
a ja choruję na film pt. : "Motel" podobno fajny
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Profil:
Wysłany: 2007-11-18, 23:43
mi tez szczegolnie jak wciągneło ( to cóś) tego wielkiego faceta przez tą małą dziurke i mu noge wyłamało bleeeeee a dzis zaczełam sciągac "PREY"'a czyli zdobycz o takich głodnistych lwach i babce uwiezionej z 2 dzieciajow w samochodzie ciekawam czy fajny
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-11-19, 15:59
Ja to rzadko oglądam horrory, bo... się boję później mam koszmary w nocy
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Profil:
Wysłany: 2007-11-22, 18:45
obejrzałam tego Preya i musze przyznać ze fajowy bałam sie nie dlatego ze np krew sikała fontannami ( no moze nie az tak ...ale troche jej było) ale dlatego ze podobna historia naprawde mogłaby sie przydarzyć nawet kazdej z nas ( przyjmujac ze mamy tyle kasiory zeby safari sobie zafundować ) ogólnie film polecam
a dzis sciągnęłam Resident Evil Extinction i ciekawam bardzo bo gra jest zajebiaszcza ( kazda czesc ) i po filmie tez sie tego spodziewam szkoda tylko ze nie mam poprzednich 2 czesci ...bo ta jest 3 z kolei
Profil:
Wysłany: 2007-11-23, 23:12
eeetam mała lewatywa myslowa czyms bezdennie głupim ( polecam anime puni puni poemi albo Jasia Fasole ) i efekty uboczne oglądania horrora mijają
ja sobie dzis oglądnęłam " Morderczą Zarazę" i nawet ujdzie opowiada o koncu swiata bóg sie zeźlił na ludzi i wszystkie dzieci ponizej 18 roku zycia zapadają w dziwna spiączkę 2 razy na dobę dostaja dziwnych drgawek ( o 12 i 24 ) szkoły pustoszeja i zmieniaja sie w domy opieki, swiat staje sie smutny bez dzieci...kazde nowo narodzone dziecko rodzi sie w spiaczce....po 2 latach zostaje wprowadzony zakaz prokreacji..... po latach 10 wszystkie dzieci jak na sygnnał budzą sie.....i są głodne........ mordu
rodzice nie mogą walczyc z własnymi dziecmi...kochaja je nadal...i w wiekszosci zostaja brutalnie zamordowani.....czy to kara boska i sposob na oczyszczenie ziemi czy dzieci wrócą do normalnosci czy ktos przezyje apokalipse czy ludzie ktorzy ocaleja juz zawsze beda musieli zyc w ukryciu czy Kubuś odnajdzie Prosiaczka hyhyhy polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum