Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 120 dni temu Posty: 858
Profil: Włosy: obecnie czarne:)
Stan: panna
Partner: Jedyny w swoim rodzaju... :)
Wysłany: 2008-06-12, 09:49
Fajny? Tez go mam, ale jeszcze sie nie skusilam zeby obejrzec... Ale moze w weekend
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 73 dni temu Posty: 476 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-06-16, 19:08
Frontiere(s)
Pressbook
Synopsis
Rok 2007. W wyborach prezydenckich we Francji ścierają się reprezentanci konserwatystów i radykalnej prawicy. Przedmieścia płoną. Gang drobnych złodziejaszków wykorzystuje zamieszanie, aby zorganizować napad. Łup ma posłużyć młodej złodziejce do opłacenia wyjazdu za granicę i przeprowadzenia aborcji. Akcja kończy się spektakularną klęską. Część przestępców skrywa się w podejrzanie wyglądającym hotelu tuż przy niemieckiej granicy. Jego właścicielami są kanibale neonaziści, którzy przy pomocy nowej rasy aryjskich przywódców pragną zaprowadzić w świecie własne rządy. Obsesyjnie dążąc do realizacji swoich planów, zwyrodnialcy posunęli się nawet do kazirodztwa. Wynikiem ich eksperymentów są niezwykłe indywidua, zamieszkujące upiorny hotel. Rozpoczyna się koszmar młodych uciekinierów, którzy próbują przetrwać najwymyślniejsze tortury i okaleczenia. Wkrótce każdy z nich pozna prawdziwą granicę swojej wytrzymałości.
zrodlo: stopklatka.pl
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Wysłany: 2008-06-16, 21:18
skinny ja Ci pomoglam
Informacje: Dołączyła 68 dni temu Posty: 28 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 167
Partner: mój J :)
Wysłany: 2008-06-16, 21:29
a oglądałyście "Statek Widmo" lub "Dom woskowych ciał" mi sie podobały i poleciłabym je na wolny wieczorek w tym drugim nie zniechęcajcie się że gra Paris Hilton bo i tak ginie
Strasznie wciągają mnie horrory czy mroczne filmy na powieściach Kinga np. "Sekretne okno" z deepem
_________________ Gra w udawanie jest prosta,zaczynasz od okłamywania siebie.Jeśli sprawisz,ze inni uwierzą w te kłamstwa,wygrywasz.
Wysłany: 2008-06-16, 21:37
Statek Widmo widzialam kilka razy i nie moge sie nie skrzywic na ta scene jak ich wszystkich tnie lina na pol... poprostu za kazdym razem mam odruch wymiotny
[ Dodano: 2008-06-16, 21:37 ]
nie wiem czy juz bylo wspomniane widzialyscie 13 duchow
niezly
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 321 dni temu Posty: 4290 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-06-17, 12:30
Black_Angel, "13 Duchow" mi tez sie bardzo podobal,a hostel byl bardziej obrzydliwy niz przerazajacy,ja to lubie w horrorach momenty zaskoczenia i to napiecie,ze zaraz cos strasznego sie wydarzy,a Hostel to bardziej opieral sie na tym jak okrutnie ich oni tam martretowali i brakowalo mi tam tego napiecia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum