Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Przyłącz się do najsilniejszego trendu na świecie - wellness

Poprzedni temat :: Następny temat
Horrory i filmy grozy :D
Autor Wiadomość
Madae 

Informacje:
Dołączyła 349 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-02, 23:31   

w ktorejs czesci przekonwertowali to i przegrali na DVD i ta babeczka wychodzaca ze studni przez DVD mordowała...

REKLAMA

tuptunio 
aniołek ;)

Informacje:
Dołączyła 186 dni temu

Profil:
Imię: sylwia
Wzrost: 171
Włosy: blond
Stan: szczęśliwie zaręczona
Partner: Rafał
Wysłany: 2008-02-03, 00:05   

Madae, ty nie strasz, powiedz jeszcze że z laptopów bedzie ta poczwara wyłazić :-P a tak serio to jakoś krąg nie bardzo mi sie podobał, no może pierwsza część. te japońce to jakieś takie dziwne te filmidła robią np. jest taki film gdzie na początku dziewczyna wyskakuje pdzez balkon, a duchy na zdjęciach później widać. kurcze nie pamiętam tytułu ale to się strasznie R. podobało. a moim zdaniem kicha totalna<bezradny>

Madae 

Informacje:
Dołączyła 349 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-03, 00:49   

bo w japonskie to sie trzeba wczuc...jesli nie jestes w nastroju do ogladania czegos takiego, albo sie nie wczujesz, czy np bedziesz przez cały film wyczekiwac na hektolitry krwi płynacej z kazdego mozliwego i niemozliwego otworu w ciele to sie zawiedziesz....
japonczycy graja na naszych ukrytych lekach i dlatego tez nie kazdy ich horror kazda osobe przestraszy :) jesli np film dotyczy wody...a ty doskonale pływasz i nie masz zbyt bujnej wyobrazni to Cie nie powali :) ale np jesli sie boisz utoniecia i wyobrazisz sobie scene ze jestes na srodku jeziora... ze swoim połówkiem, wyskakujecie z łódki sobie popływac :) np nago :P jest ciemno i bardzo romantycznie :D nurkujecie i całujecie sie pod woda :D odwracasz sie i smiejesz mowiac gon mnie :D nurkujesz znowu a gdy sie wynurzasz nie ma ani łódki ani jego :) brzegu nie widac pozatym ciemno jest a Ciebie strach zzera bo przeciez jak oni mogli zniknac tak szybko ??? brrrr az ciary przechodza :P

w japonskich horrorach nie ma efektow specjalnych a jesli sa to w znikomych ilosciach :) tu najwazniejsza jest fabuła i to zego widz sie podswiadomie boi :D czyli prawie zawsze ciemnosc, samotnosc, duchy :) cos czego nie mozna wytłumaczyc a boi lub bal sie tego kazdy :)

co do laptopow to tak :P a był jeszce taki horror ze kazdy kto odebrał komorke i usłyszał zamiast drugiej osoby taka melodyjke( nie była brzydka..ale taka psychodeliczna..az ciary przechodziły :P ) umierał w niedługim czasie w niewyjasnionych okoliczniosciach...wiec dziewczyny NIE ODBIERAJCIE JESLI KTOS DZWONI Z NIEZNANEGO LUB ZASTRZEZONEGO NUMERU.....to moze byc wasza ostatnia rozmowa..... <olaboga>

Martha 

Informacje:
Dołączyła 171 dni temu

Profil:
Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-02-03, 15:54   

ja uwielbiam japonskie horrory;/thrillery...:).. w ogole filmy strachu ale te ktore oddzialuja na podswiadomosc - leki obawy itd..

madzia88 

Informacje:
Dołączyła 219 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-04, 10:28   

bardzo lubie ogladac horrory :-D Cmentarne wrota-nie polecam dziwny film nawet nie horror :-D

Madae 

Informacje:
Dołączyła 349 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-04, 13:40   

oooo o Cmentarnych wrotach nawet nie słyszałam :P hehehehe ale i tak bym obejrzała :P dlatego ze dziwny hehehehehe a o czym jest ???

madzia88 

Informacje:
Dołączyła 219 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-04, 13:50   

Madae napisał/a:
oooo o Cmentarnych wrotach nawet nie słyszałam hehehehe ale i tak bym obejrzała dlatego ze dziwny hehehehehe a o czym jest
W tajnym laboratorium prowadzone są otoczone tajemnicą eksperymenty genetyczne na zwierzętach. Dwaj ekolodzy-aktywiści włamują się tam, by uwolnić maltretowane stworzenia. Giną krwawą śmiercią, gdy okazuje się, że więźniem laboratorium jest bestia zwana diabłem tasmańskim. Stworzenie wydostaje się na wolność i zaczyna zbierać krwawe żniwo w okolicy :-D www.film.onet.pl

Madae 

Informacje:
Dołączyła 349 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-04, 13:58   

hehehehehe :P diabełki są straszne ale nie az taaak :P jeszcze nie słyszałam zeby jakis zagryzł człowieka :P hehehehehe ale film moze byc ciekawy :D ludzie zagryzani przez cos wielkosci sredniego pieska :P

madzia88 

Informacje:
Dołączyła 219 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-04, 13:59   

Madae napisał/a:
hehehehehe diabełki są straszne ale nie az taaak jeszcze nie słyszałam zeby jakis zagryzł człowieka hehehehehe ale film moze byc ciekawy ludzie zagryzani przez cos wielkosci sredniego pieska
zamiast sie bac to mozna sie niezle posmiac :-D

Martha 

Informacje:
Dołączyła 171 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-04, 14:53   

Moge polecic Kregoslup Diabla - Almodovara:))) bylam zaskoczona ze on w tej tematyce ale film jest wg mnie niezl6y

NudnaBaba 

Informacje:
Dołączyła 325 dni temu

Profil:
Imię: Weronika
Wzrost: 165
Włosy: brunetka
Ostrzeżeń: [1]
Wysłany: 2008-02-05, 15:01   

Ja moge polecić Czerwoną Różę :-D ładna i ciekawa :-P

anusek 

Informacje:
Dołączyła 174 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-05, 22:22   

to na podstawie książki Kinga?

kakua 
Wielki Marsz

Informacje:
Dołączyła 155 dni temu

Profil:
Imię: kaska
Wzrost: 170
Włosy: ciemne
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-02-07, 10:55   

Czerwona róża jest na podstawie Kinga :)

A "Kręgosłup diabła" też polecam ale nie jest to film Almodovara, reżyserem jest Guillermo del Toro, Almodovar jest producentem

Martha 

Informacje:
Dołączyła 171 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-02-07, 13:25   

kakua napisał/a:
Czerwona róża jest na podstawie Kinga :)

A "Kręgosłup diabła" też polecam ale nie jest to film Almodovara, reżyserem jest Guillermo del Toro, Almodovar jest producentem

Oj to przepraszam.. nie wiem dlaczego wkrecilam sobie ze to jego..:P sorki za wprowadzenie w blad. Kakua dzieki za poprawienie mnie:)

kasia1980 

Informacje:
Dołączyła 268 dni temu

Profil:
Imię: kasia
Wzrost: malutki :) 158 cm
Włosy: brunetka
Stan: od 26.04.2003- mężatka :)
Partner: Artuś
Wysłany: 2008-03-16, 19:41   

dziewczynki a oglądała może któraś z was "tajemnica guwernantki" no bo ja w sumie nie oglądam horrorów, a ten mnie wciągną, leciał ostatnio na tv4 tylko, że przez mojego ukochanego który przez większą część filmu się do mnie dobierał, nie mogłam się skupić na fabule i nie zrozumiałam "o co kaman" kurczaki :-/ czy może któraś z was napisała by mi o co tam chodziło? która guwernantka miała tą tajemnicę? ta martwa, czy żywa? o co chodziło z tymi dziećmi, przed czym ona miała je ocalić?

Odpowiedz do tematu