Madae, ty nie strasz, powiedz jeszcze że z laptopów bedzie ta poczwara wyłazić a tak serio to jakoś krąg nie bardzo mi sie podobał, no może pierwsza część. te japońce to jakieś takie dziwne te filmidła robią np. jest taki film gdzie na początku dziewczyna wyskakuje pdzez balkon, a duchy na zdjęciach później widać. kurcze nie pamiętam tytułu ale to się strasznie R. podobało. a moim zdaniem kicha totalna<bezradny>
Informacje: Dołączyła 349 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-03, 00:49
bo w japonskie to sie trzeba wczuc...jesli nie jestes w nastroju do ogladania czegos takiego, albo sie nie wczujesz, czy np bedziesz przez cały film wyczekiwac na hektolitry krwi płynacej z kazdego mozliwego i niemozliwego otworu w ciele to sie zawiedziesz....
japonczycy graja na naszych ukrytych lekach i dlatego tez nie kazdy ich horror kazda osobe przestraszy jesli np film dotyczy wody...a ty doskonale pływasz i nie masz zbyt bujnej wyobrazni to Cie nie powali ale np jesli sie boisz utoniecia i wyobrazisz sobie scene ze jestes na srodku jeziora... ze swoim połówkiem, wyskakujecie z łódki sobie popływac np nago jest ciemno i bardzo romantycznie nurkujecie i całujecie sie pod woda odwracasz sie i smiejesz mowiac gon mnie nurkujesz znowu a gdy sie wynurzasz nie ma ani łódki ani jego brzegu nie widac pozatym ciemno jest a Ciebie strach zzera bo przeciez jak oni mogli zniknac tak szybko brrrr az ciary przechodza
w japonskich horrorach nie ma efektow specjalnych a jesli sa to w znikomych ilosciach tu najwazniejsza jest fabuła i to zego widz sie podswiadomie boi czyli prawie zawsze ciemnosc, samotnosc, duchy cos czego nie mozna wytłumaczyc a boi lub bal sie tego kazdy
co do laptopow to tak a był jeszce taki horror ze kazdy kto odebrał komorke i usłyszał zamiast drugiej osoby taka melodyjke( nie była brzydka..ale taka psychodeliczna..az ciary przechodziły ) umierał w niedługim czasie w niewyjasnionych okoliczniosciach...wiec dziewczyny NIE ODBIERAJCIE JESLI KTOS DZWONI Z NIEZNANEGO LUB ZASTRZEZONEGO NUMERU.....to moze byc wasza ostatnia rozmowa.....
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 219 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-04, 13:50
Madae napisał/a:
oooo o Cmentarnych wrotach nawet nie słyszałam hehehehe ale i tak bym obejrzała dlatego ze dziwny hehehehehe a o czym jest
W tajnym laboratorium prowadzone są otoczone tajemnicą eksperymenty genetyczne na zwierzętach. Dwaj ekolodzy-aktywiści włamują się tam, by uwolnić maltretowane stworzenia. Giną krwawą śmiercią, gdy okazuje się, że więźniem laboratorium jest bestia zwana diabłem tasmańskim. Stworzenie wydostaje się na wolność i zaczyna zbierać krwawe żniwo w okolicy www.film.onet.pl
Informacje: Dołączyła 349 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-04, 13:58
hehehehehe diabełki są straszne ale nie az taaak jeszcze nie słyszałam zeby jakis zagryzł człowieka hehehehehe ale film moze byc ciekawy ludzie zagryzani przez cos wielkosci sredniego pieska
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 219 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-04, 13:59
Madae napisał/a:
hehehehehe diabełki są straszne ale nie az taaak jeszcze nie słyszałam zeby jakis zagryzł człowieka hehehehehe ale film moze byc ciekawy ludzie zagryzani przez cos wielkosci sredniego pieska
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 268 dni temu Posty: 458 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: kasia
Wzrost: malutki :) 158 cm
Włosy: brunetka
Stan: od 26.04.2003- mężatka :)
Partner: Artuś
Wysłany: 2008-03-16, 19:41
dziewczynki a oglądała może któraś z was "tajemnica guwernantki" no bo ja w sumie nie oglądam horrorów, a ten mnie wciągną, leciał ostatnio na tv4 tylko, że przez mojego ukochanego który przez większą część filmu się do mnie dobierał, nie mogłam się skupić na fabule i nie zrozumiałam "o co kaman" kurczaki czy może któraś z was napisała by mi o co tam chodziło? która guwernantka miała tą tajemnicę? ta martwa, czy żywa? o co chodziło z tymi dziećmi, przed czym ona miała je ocalić?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum