Informacje: Dołączyła 403 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-02, 19:01
Agula napisał/a:
widziałaś ten film?? warto go oglądnąć!?
widziałam ogólnie film dobry, zobaczyć go na pewno warto ale dla mnie to za bardzo takie wydziwiate to było nie lubie jakichś stworów, zjaw itp. w filmach, bo to wszystko jakieś nierealne jest
ostatnio oglądaliśmy z mężem "Jestem legendą" z Willem Smithem, film o jakimś wirusie, który zmieniał ludzi w jakieś zombie czy coś i też mi się to nie widziało za bardzo i jeszcze jeden o podobnej tematyce, ale ciut lepszy od tego ze Smithem, tylko nie pamietam jaki był tytuł
Informacje: Dołączyła 403 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-03, 23:03
oj o tych wirusach i zombie to było troche cała seria zywych trupow ( Ziemia, Świt...), Mordercza zaraza..., cała seria Resident Evil lubie je wszystkie
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 225 dni temu Posty: 342 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-01-08, 13:00
mi 1408 bardzo sie podobal:) cusack swietnie wypada w takich niejednoznacznych rolach..
ostatnio I am legend - moze to nie film grozy ale sa dziwne stworki zaraz itd... calkiem niezly... musze przyznac ze nawet sie poplakalam w jednym momecie
pila IV - juz nie tak zaskakujace jak pierwse czesci... mogloby sie skonczyc a zapowiada wlasciwie kolejne czesci
Mnie najbardziej przeraził shutter, u nas to "widmo" było chyba.
A tak to warte polecenia jak dla mnie "Lśnienie" Kubricka, "Martwe ptaki", "Coś" Carpentera, "Dracula" Coppoli, "Egzorcyzmy Emily Rose" dały mi nieźle popalić No i jestem fanem serii "Obcy" i "Omen" też
Odradzam wszelkie Piły i Hostele, ale to chyba nawet nie są horrory, mnie tam hektolitry krwi już nie straszą
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 225 dni temu Posty: 342 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-02-01, 14:32
wlasnie Pily i HOstele to horrory..- krew jest jednym z wyznacznikow tego gatunku filmowego:)wiec wszelkiego rodzaju Zombi zywe trupy, dziwne wirusy itd.. to horrory...
Darkness, Emily Rose czy tego typu fimy juz naleza do Thrillerow czyli taki w ktorych pojawia sie czynnik 'psychiczny' - roznego rodzaju niewyjasnione zjawiska 'paranormalne" (choc nie tego slowa w tej chwili potrzebuje...wrr...)
Może źle to ujęłam, dla mnie to nie są horrory Horror ma straszyć a mnie taki hostel choćby to tylko obrzydził i nic więcej. Nie wiem czemu wogóle tego rodzaju filmy ludzie oglądają
Z tego co wiem definicja thrillera jest trochę inna, tam nie ma właśnie sił nadprzyrodzonych ale cośco jest w miarę realne...
Profil:
Wysłany: 2008-02-01, 22:41
hahahaha dokładnie bo weźmy np horrory japonskie...jak krąg tam krwi nie ma wcale lub jest w sladowych ilosciach ( np z nosa:D) a są straszne...ich załozeniem jest dzialanie na rzeczy których boimy sie podswiadomie...czyli np ciemnosc...samotnosc w nowym miejscu ktore nas przytłacza itp
O Madae, właśnie to samo chciałam powiedzieć, tylko jakośnie potrafiłam ubrac tego w odpowiednie słowa uuuu i pamiętam jak się bałam kręgu, oglądałam go o 3 rano u kumpla a potem wracałam do domu w ciemnościach i sama, to było coś
Informacje: Dołączyła 192 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-02, 14:43
A ogladalyscie kiedys Nip/Tuck ( Bez skazy chyba polski tytul?) To nie jest horror tylko serial o chirurgach plastycznych! Ale polowe tego serilau ( zwlaszcza jak sa sceny z operacji) to ogladam zza poduszki Nie moge patrzec na takie scey ale serial mi sie podoba
Profil:
Wysłany: 2008-02-02, 15:00
ogladałam mnie takie sceny nie biora bo na praktykach gorsze miałam hahahaahaha i sama sie babrac musiałam do wrazen wizualnych doszły wtedy jeszcze wechowe hahahahaha
Informacje: Dołączyła 192 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-02, 15:04
Madae napisał/a:
ogladałam mnie takie sceny nie biora bo na praktykach gorsze miałam hahahaahaha i sama sie babrac musiałam do wrazen wizualnych doszły wtedy jeszcze wechowe hahahahaha
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 228 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-02, 21:42
boje sie jedynie takich realnych np. o psychopatycznych mordercach,bo tyle świrów na świecie...a dziewczynki z kasety wideo to raczej nie bo ja mam dvd
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum