Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 635 dni temu Posty: 2362 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-07-06, 23:01
wzgórza są obleśne, nie sa jakoś strasznie straszne, tylko ta scena gwałtu jest obrzydliwa. a dwójka mi nie chodziła, bo głos szedł w jakimś przyspieszonym tempie
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 324 dni temu Posty: 341 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-07-07, 11:44
niki napisał/a:
wzgórza są obleśne, nie sa jakoś strasznie straszne, tylko ta scena gwałtu jest obrzydliwa. a dwójka mi nie chodziła, bo głos szedł w jakimś przyspieszonym tempie
Zgadzam sie calkowicie co do wzgorz. Bylam na 1 w kinie (maraton horrorow, wygralismy bilety wiec poszlismy bo tak pewnie bysmy sobie odpuscili).
Chucky - kultowy juz horror.
No i Freddy Kruger - robi wrazenie nawet po tylu latach!:P
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 2276 Skąd: sprzed kompka:)
Profil: Stan: panna
Partner: P.
Wysłany: 2008-08-04, 15:40
Chcialam zrobic P przyjemnosc i kolejny raz probowalam obejrzec z nim horror, ale polowe filmu mialam oczy zakryte.. To chyba bez sensu.. nie daje rady..
przestrzegam przed filmem o którym pisałam kilka postów wyżej. koszmarna beznadzieja. dla przypomnienia ten 'mrożący' krew w żyłach (ha! ha! ha!) film nazywa się Oprawca.
oglądała któraś z was jakieś dobre seriale straszne? coś z takimi dziwnymi rzeczami jak Z archiwum X? chyba zgodzicie się e bywało strasznie i okropnie... teraz na eNce leci serial Fear itself - widziałyście?
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 377 dni temu Posty: 4908 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-06, 15:56
ritka napisał/a:
Z archiwum X? chyba zgodzicie się e bywało strasznie i okropnie...
ja sie nie zgodze
dawno nie widzialam dobrego horroru,ale L wspominal ze cos ma,wiec jak obejrze cos dobrego to zdam relacje
Wysłany: 2008-08-12, 18:34
Uwielbiam horrory! Jak bylam mlodsza obgryzalam paznokcie na serii "Koszmar z ulicy Wiązów" teraz juz nie wydaje mi sie taka straszna. Podobaja mi sie "Ptaki", wszystkie czesci "Pily" (pierwsza najbardziej), "Omen", "Egzorcyzmy Emili Rose".
Nie przemawiaja do mnie natomiast horrory w stylu "teksańskiej masakry ..." itp.
Według mnie REC przy Blair wypada słabiej po pewnym czasie wszystko staje się przewidywalne, nie to co w BWP gdzie do samego końca nie wiadomo o co chodzi ani co i dlaczego zabiło.
jednak spokojnie można się wybrać na ten film i samemu ocenić.
Pozdro
_________________ Za każdy kamień tej ziemi... ostatni swój oddasz dzień...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum