Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 156 dni temu Posty: 46 Skąd: Leszno
Profil: Imię: Natalia
Wzrost: za mała;)
Włosy: ...
Stan: hmm...
Wysłany: 2007-12-15, 20:12 hormony... zmiany w wielkosci piersi po tabletkach anty...
Dzisiaj w temacie chcialam zadac pytanie..od roku biorę talbletki antykoncepcyjne...po zażywaniu tych tabletek jak wiadomo po hormonach zaczeły rosnac mi piersi..jakis miesiac temu odłozylam tablatki...przestalam zazywac..zastanawia mnie fakt czy teraz piersi przez to ze nie bede brala tych tabletek zmniejsza mi sie do poprzedniego rozmiaru? ma ktoras z Was takie doswiadczenie?! Piszcie...
Ostatnio zmieniony przez calineczka 2007-12-16, 12:30, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Dołączyła 285 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-16, 20:10
Ja Ci mogę napisać, jaka była moja sytuacja, ale jako że hormony różnie działają na różne kobiety, to pewnie i tu tak jest
Brałam najpierw tabletki przez 3 miesiące i rzeczywiście powiększyły mi się piersi (choć nie była to jakaś wielka zmiana). Kiedy odstawiłam tabletki, to generalnie sporo schudłam i piersi zmniejszyły mi się sporo, tyle ile przyrosły albo trochę więcej... Ale jak już wspominałam to raczej na skutek schudnięcia Bo jak przytyłam, to i one stały się większe A jak teraz znów biorę tabletki, to w sumie tak dużo mi ich nie "przybyło", tylko troszkę.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-16, 22:35
brac hormony żeby miec większy biust no co ty?!ja tam naprzykład nie zauważyłam żeby nawet odrobine urosły...no może jak po tabsach przytyłam z 8 kg to troche większe były.ale teraz schudłam i są takie jak były zanim zaczęłam brac.generalnie większy biust powinien byc tu takim pozytywnym skutkiem,ale nie powodem żeby brac hormony
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Wysłany: 2007-12-16, 22:45
No mi urosły po tabsach do bardzo zadowalajacych mnie...i nie chce zeby to sie zmienilo...po prostu...tym bardziej, ze kupila na sylwka taka kiecke gdzie stanika nie moge miec
Profil:
Wysłany: 2007-12-16, 23:08
rozumiem ale wiesz to nie są tabletki na powiększenie biustu ale skoro odstawiłaś je miesiąc temu a biust sie póki co nie zmniejszył to chyba jego rozmiar sie znacznie nie zmieni
Wysłany: 2007-12-16, 23:11
No jasne ze nie są po to...ale tak dzialają...
zauwazylam pewne zamiany ale zaczelam sie tez zastanawiac czy to nie moja jakas wyobraznia...:) Ja dobrze wiem ze tabletki anty nie sa zdrowe dla kobiety...naprawde wszystko to wiem..chcialam tylko uzyskac odpowiedz na dreczace mnie pytanie..tyle...
Mam znajomą której gin zapisal tabletki anty aby poprawila jej sie cera...i zazywa je od 16 roku zycia...
Profil:
Wysłany: 2007-12-16, 23:13
o rany tak długo na cere to diane jest i sie bierze jakieś pół roku...co do biustu to różnie bywa,nie zawsze sie powiększa...ale naprawde skoro już miesiąc nie bierzesz to wątpie żeby sie coś bardzo zmieniło
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 370 dni temu Posty: 3858
Profil:
Wysłany: 2007-12-17, 09:44
ja pamietam jak na poczatku bralam, to bylo wszystko ok. nie tylam itd. pozniej zrobilam sobie przerwe i znow zaczekam brac, to po dwoch opakowaniach przytylam 4 kg zalamalam sie...odstawialm tablety i juz 2 lata nie biore. zaczne brac juz po porodzie, teraz nie ma mowy.
ale zmain w piersiach nie zauwazylam
mnie sie wydaje, ze tobie nie powinny zmalec teraz ale nie wiem jak to jest
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 156 dni temu Posty: 82
Profil: Stan: zaręczona
Wysłany: 2007-12-17, 12:41
teoretycznie to jest tak:
biorac tabsy, czasem woda się odkłada w organiźmie, stąd powiększenie piersi. po ich odłozeniu więc powinny powrócic do pierwotnego rozmiaru. w praktyce różnie to bywa. Jednym powracają, innym nie, napewno stają się bardziej naturalne (czyt. miękkie). Mi się zmniejszyły do rozmiarów z przed.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum