Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-12-18, 17:30
a ja chwilowo odstawiłam, ale na razie żadnych zmian z tego powodu nie zauważyłam. Tzn zmiany ogólnie w wielkości piersi są - ale to zapewne spowodowane czymś innym ( ostatnio drastycznie schudłam w wyniku stresów). Ale wydaje mi się, że u każdej babki to inaczej może wyglądać... a nawet jeśli rozmiar się zmniejszy - to chyba raczej nie tak drastycznie aż
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 156 dni temu Posty: 82
Profil: Stan: zaręczona
Wysłany: 2007-12-18, 21:53
Jesli biust pod wpływem tabsów drastycznie urósł, to dlaczego nie miałby po ich odstawieniu powrócić do naturalnego rozmiaru? Zalezy od organizmu, ja jednak na innym forum spotkałam sie z wypowiedziami dziewczyn, którym w większości przypadków po odstawieniu, zmalał do wcześniejszego rozmiaru. NIGDY BARDZIEJ:P
moje bez tabsow rosna, a po tabsach to juz wogule jak Pamela ale tez nie zauwazylam zeby drastycznie zmalaly po odstawieniu, pewnie zalezy od organizmu i od rodzaju tabsow
Profil: Imię: Klaudia
Wzrost: 167
Włosy: czarne
Stan: panna
Partner: L.
Wysłany: 2008-04-13, 16:38
U mnie biuścik - owszem urósł w czasie przyjmowania tabletek, gdy odstawiłam na 3 mce - wrócił do poprzednich rozmiarów. Chociaż może to wina tego, że schudłam kilka kg (stres) Teraz znów zamierzam brać tabletki - zobaczymy jak tym razem się biuścik zachowa
Nom wlasnie skaranie boskie moze TEN na gorze stwierdzil ze mamy juz tyle superfajnych rzeczy w sobie ze tego nam wcale nie potrzeba za wiele
a tak szczerze to licze na to ze moze po ciazy cos sie ze mna stanie, moooze cos sie zmieni w tej kwestii hehe no ale jak nie to juz trudno najwazniejsze ze moj kochany akceptuje mnie i kocha taka jaka jastem
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum