Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 219 dni temu Posty: 1510 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-16, 16:03 Homoseksualizm
Jakie jest Wasze zdanie na temat adopcji dzieci przez pary homoseksalne ( dwóch mężczyzn lub dwie kobiety)?
Ja uważam że to nic złego.Żal mi dzieci, które mieszkają w domu dziecka. Nie mają rodziców, którzy mogliby dać im miłość, ciepło domu rodzinnego, wykształcenie.
Rozmawiałam kiedyś z dziewczyną ( Polka) adoptowana w Holandii przez dwie kobiety. Rodzice polacy porzucili ją.
Jej mamy ( tak je określiła) dały jej prawdziwy dom, miłość, wykształcenie. Została okulistą. Obecnie ma męża i rocznego syna. Nigdy jej opiekunki nie zachowały się wobec niej niewłaściwie. Wychowały ją na dobrego człowieka. Dały to czego nie otrzymała by w domu dziecka.
Może to co rodzice homoseksualiści robią w sypialni nie ma wogóle znaczenia a ważne jest że stworzą dziecku dom? wykształcenie? - szansę na lepsze życie.
Co o tym myślicie???
Ostatnio zmieniony przez Kociak 2008-01-16, 19:26, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 303 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-16, 17:00
Dorotea a jak ta koleżanka przeszła przez dzieciństwo ?? Dzieci jej nie dokuczały, nie wypytywały się, nie wyśmiewały, że nie ma tatusia tylko dwie mamusie
Wysłany: 2007-10-16, 17:28
Jewel napisał/a:
Ale to dobrze czy źle, że są bardziej liberalnie?? Dla mnie bardzo źle.
To bardzo dobrze, że dzieci są bardziej liberalne ( w znaczeniu wyrozumiałe) Dzieciaki potrafią być czasem bardzo okrutne ( mówię teraz ogólnie a nie o przypadku stosunku rówieśników dzieci adoptowanych przez pary gejwskie )
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 348 dni temu Posty: 4016 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-10-16, 17:30
No wyrozumiałe powinny być ale nie można tego tolerować. Wątpie czy dziecko wychowane przez homo jest normalne, pewnie mają inny system wartości bo przecież przekazują to dwaj tatusiowie albo dwie mamusie.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 348 dni temu Posty: 4016 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-10-16, 17:41
Powiem tak:
Dziewczynka popełniła samobójstwo bo została wyśmiana przez chłopaków w klasie. To co teraz dzieję się z takimi dziećmi, które są wyśmiewane i odrzucone przez społeczeństwo.
Geje i Lesby nie sobie robią co chcą ale nie chcę żeby manifestowali mi co jakiś czas pod oknem. Niech sobie żyją z dala ode mnie, z dala od normalnego człowieka bo ja ich nie toleruję i dlatego stanowczo jestem przeciwna aby tacy ludzie wychowywali dziecko.
Viagro nie wiem ale myślę, że takie dziecko zna tylko pojęcie homoseksualizm.
Cytat:
Adopcja to pogwałcenie praw dzieci, które w tym kontekście zaczyna się traktować jak przedmiot - zabawkę, zwierzątko, które po prostu można mieć na własność, zaspokajając swoje instynkty lub chwilową potrzebę posiadania potomka
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Wysłany: 2007-10-16, 17:47
Jewel napisał/a:
Adopcja to pogwałcenie praw dzieci, które w tym kontekście zaczyna się traktować jak przedmiot - zabawkę, zwierzątko, które po prostu można mieć na własność, zaspokajając swoje instynkty lub chwilową potrzebę posiadania potomka
Bożeee skąd ten cytat. Czyli co ?? Lepiej nich dzieci siedzą w domach dziecka, niż mają szanse na życie w rodzinie ??
Jewel napisał/a:
Viagro nie wiem ale myślę, że takie dziecko zna tylko pojęcie homoseksualizm.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum