Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-05, 22:05
ja jestem tolerancyjna ale tej odmowy rowniez nie rozumiem....chociaz psikus by wyszedł gdyby za kilka lat dziecko oswiadczyło ze ma skłonnosci homoseksualne ale pomijajac to to dziwne ....
mozliwe ze w gre wchodziło cos innego tylko ze chcieli nagłosnic sprawe i podali tylko takie fakty
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 79 dni temu Posty: 124 Skąd: Kraków
Profil:
Wysłany: 2008-03-06, 18:55
Nie wiem, każdy ma prawo mie swoje poglądy, jeżeli one nie krzywdzą drugiego człowieka. Wiadomo, że nie trzeba popiera homoseksualizmu, żeby go tolerowac i szanowac ludzi o tej a nie innej orientacji. Dziecko powinno się wychowywac w duchu szacunku dla drugiego człowieka i samo ukształtuje sobie poglądy.
Artykulik w sumie krótki i nie zawiele i mówi, może Madea ma racje, że tak naprawdę chodziło o coś innego a gazeta wyrwała zdanie z kontekstu?? Tak się przecież zdarza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum