Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 348 dni temu Posty: 4016 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-01-21, 09:53
Hahaha nie wiem Ananas po co się tak napinasz w tych dyskusjach. Najlepiej to tych homosiów zdzielić po gołych tyłkach, które paradują na paradach i pokazują wszystkim jak to się robi po gejowsku.
Co byś nie pisała nie przekonasz mnie, jestem na NIE
Powiem tyle trzeba być tolerancyjnym ale wszystko w granicach normalności, trzeba bronić wartości najwyższe a dla mnie wartością najwyższą jest rodzina oczywiście w znanym mi modelu
Homoseksualizm nie jest normalny, nie jest naturalny bo natura to przedłużenie życia a homo niestety tego nie potrafią robić.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 320 dni temu Posty: 497 Skąd: to pytanie?
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Stan: singiel
Partner: nie ma... : )
Wysłany: 2008-01-21, 10:23
Jewel napisał/a:
Hahaha nie wiem Ananas po co się tak napinasz w tych dyskusjach
Nie wiem co cie tak smieszy, nie napinam sie jakos nie zauwazylam aby mnie co kolwiek bolalo, to, ze w moich postach nie ma emotek i jakichs wiekszych "miziu mizu' nie oznacza, ze jestem smiertelnie powazna,wyrazam swoje zdanie, a jest ono zawsze twierdzące, bo jak na razie nikt z osob sie w nim wypowiadajacych nie przkonal mnie zadnym mądrym argumentem aby to zdanie zmienic.:)-co nie oznacza, ze nie szanuje cudzego,no i nie wyśmiewam;).
Jewel napisał/a:
Homoseksualizm nie jest normalny, nie jest naturalny
HYomoseksualizm jest normalny.
A zaplodnienie in vitro jest?Nie.
Własnie.
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Profil:
Wysłany: 2008-01-21, 10:25
Madae napisał/a:
jak równiez osoby bezpłodne...a ich sie za to nie linczuje....
No stety wiekszy odstetek kobiet zachodzi w ciąże mimo bezpłodności, a homoś żaden. Nie wiem za bardzo o co Tobie chodziło czy o bezpłodność czy niepłodność.
Madae nie wiem, gdzie się tego naczytałaś że jest naturalne ale przez to nie jest się modnym i trendy.
Homoseksualizm był wpisany na listę chorób psychicznych ale pod naciskiem gejowskiego lobby została wypisana. Ponoć homoseksualizm z pozytywnym skutkiem leczy niejaki dr Barczak a w Usa jest zrzeszenie ex-gejów.
Cytat:
homoseksualizm jest "z biologicznego punktu widzenia bezużyteczny", ponieważ nie prowadzi do prokreacji, która jest "biologicznym celem popędu seksualnego".
Cytat:
homoseksualizm "nie jest stanem wrodzonym", że "to defekt nabyty w drodze wychowania".
Rozwijając tę myśl, stwierdza, że homoseksualizm u kobiet wynika najczęściej "z jakichś nieprzyjemnych doświadczeń seksualnych w młodym życiu, których skutkiem jest obawa przed mężczyznami jako partnerami seksualnymi". Natomiast mężczyźni - zdaniem Giertycha - stają się homoseksualistami "w efekcie wychowania przez dominującą matkę z nieobecnym albo nieznaczącym ojcem jako modelem roli" mężczyzny.
prof.Giertych "Wartości"
To tyle na ten temat z mojej strony.
[ Dodano: 2008-01-21, 10:27 ]
Cytat:
HYomoseksualizm jest normalny
Tak jak zoofilia i nekrofilia. Może pozwólmy zoofilom ze zwierzątkami brać ślubu. Przecież jesteśmy tolerancyjne E tam taka mała demoralizacja. Co tam
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-21, 10:31
hmmm nazwisko Giertych tłumaczy wszystko
co do bycia trendy to nigdy nie byłam wiec nie miałam tego na mysli
a homosexualizm jest naturalny tak samo jak masturbacja to ze nie prowadzi do zapłodnienia to nie oznacza ze jest bezuzyteczny wiekszosc ssakow go uprawia
porównywanie zoofili i pedofili do homosexualizmu nie jest na miejscu....pary homosexualne sa ze soba z własnej woli podczas gdy zoofil i pedofil sie pastwi..... jesli chodzi o nekrofilie...coz to nie jest naturalne i zadne zwierze tego nie robi moje zdanie jest takie : jesli o nekro chodzi
Ostatnio zmieniony przez Madae 2008-01-21, 10:33, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-01-21, 10:32
Jewel, jakos to do mnie np. nie ptrzemawia, obracalam sie w kregach homoseksualistow i mam przyjaciolke lesbijkę.
Znam ją od podszewki jak to sie mowi, nigdy nie miala przykrych spiec z facetami, ani nie miala problemow z rodzicami, o ktorych rzekomo wypowiada sie prof.Giertych.
Gdy dowiedzialamal sie ze jest homoseksualna zapytalam od kiedy, uslyszalam ''od zawsze''.
Nie wierze w to , ze jest to choroba (ok, niech juz tak bedzie nazywana)jest nabyta.
Nabyc to mozna chorobe psychiczną , lub depresje, z tym się czlowiek po prostu rodzi moim zdaniem.
To samo jest z transseksualistami...Rodzisz sie dziewczynką a od malego bawisz sie samochodzikami, skaczesz po drzewach , grasz w pilke... masz zakodowane gdzies tam w glowce , ze mialas urodzic sie facetem.I na odwrot.:)
Ale ok, masz inne zdanie, spoko,juz nie neguje.:]
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Profil:
Wysłany: 2008-01-21, 10:42
Madae napisał/a:
hmmm nazwisko Giertych tłumaczy wszystko
Nie jednemu psu burek
Ananas napisał/a:
To samo jest z transseksualistami..
Ostatnio był taki przypadek, że mężczyzna, który miał syna i go samotnie wychowywał zrobił się kobietą i kazał synowi wołać na siebie mamo, chłopak popełnił samobójstwo.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Wysłany: 2008-01-21, 10:46
Jewel napisał/a:
Ostatnio był taki przypadek, że mężczyzna, który miał syna i go samotnie wychowywał zrobił się kobietą i kazał synowi wołać na siebie mamo, chłopak popełnił samobójstwo.
Ok, rozumiem.Są skrajne przypadki, kiedy takie sytuacje wystepują.Jak domniemam mezczyzna byl chory psychicznie.Transseksualista czlowiek sie rodzi, widocznie wczesniej bal sie ujawnic.
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-21, 10:58
no burek moze nie ale te nazwisko odstrasza i kojarzy sie własnie z takimi poglądami
co do tego samobojstwa....smutne...ale ludzie odbieraja sobie zycie z bardziej błachych powodów... pozatym dziwne ze sie tak ujawnił...oscentacyjnie.... wiekszosc przebiera sie tylko czasami i w robi to w kregu zaufanych ludzi oraz ludzi o podobnych upodobaniach...
a ten facet poszedł jak bomba...najpierw nic...a potem bum
Jestem lesbijką(dumną lesbijką) i cieszę się bardzo, że są na tym forum takie osoby jak Ananas czy Madae, muszę przyznać, iż jestem w szoku po przeczytaniu wielu postów na tym temacie. Dzieci są szczere, ale pojęcie, że homoseksualizm to coś złego i haniebnego biorą z domu, nie będą się śmiać jeżeli nie będą myślały, że to jest powód do kpin. Martwi mnie to jak większość z was podchodzi do tego tematu, lepiej oddać dziecko parze hetero nawet gdy są alkoholikami ?? Straszne zacofanie ...straszne...
[ Dodano: 2008-01-27, 04:11 ]
aaa btw jako pierwszą aktywność na tym forum chciałam stworzyć temat dla lesbijek, ale chyba nie ma to tutaj sensu... pewnie jedyną reakcją byłby telefon do lekarzy...achh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum