Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Przyłącz się do najsilniejszego trendu na świecie - wellness

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: madzia
2007-10-16, 17:58
Homoseksualizm
Autor Wiadomość
Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 348 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-21, 09:53   

Hahaha nie wiem Ananas po co się tak napinasz w tych dyskusjach. Najlepiej to tych homosiów zdzielić po gołych tyłkach, które paradują na paradach :-P i pokazują wszystkim jak to się robi po gejowsku.

Co byś nie pisała nie przekonasz mnie, jestem na NIE ;-)

Powiem tyle trzeba być tolerancyjnym ale wszystko w granicach normalności, trzeba bronić wartości najwyższe a dla mnie wartością najwyższą jest rodzina oczywiście w znanym mi modelu

Homoseksualizm nie jest normalny, nie jest naturalny bo natura to przedłużenie życia a homo niestety tego nie potrafią robić.

Zapraszam http://www.homoseksualizm.friko.pl/raport.php

REKLAMA

Madae 

Informacje:
Dołączyła 350 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-21, 10:00   

Jewel napisał/a:
nie jest naturalny

ależ jest , jest :D
Jewel napisał/a:
natura to przedłużenie życia

cel główny, ale nie jedyny :D
Jewel napisał/a:
a homo niestety tego nie potrafią robić.

jak równiez osoby bezpłodne...a ich sie za to nie linczuje....

Ananas 
Vamp^^

Informacje:
Dołączyła 320 dni temu

Profil:
Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Stan: singiel
Partner: nie ma... : )
Wysłany: 2008-01-21, 10:23   

Jewel napisał/a:
Hahaha nie wiem Ananas po co się tak napinasz w tych dyskusjach

Nie wiem co cie tak smieszy, nie napinam sie jakos nie zauwazylam aby mnie co kolwiek bolalo, to, ze w moich postach nie ma emotek i jakichs wiekszych "miziu mizu' nie oznacza, ze jestem smiertelnie powazna,wyrazam swoje zdanie, a jest ono zawsze twierdzące, bo jak na razie nikt z osob sie w nim wypowiadajacych nie przkonal mnie zadnym mądrym argumentem aby to zdanie zmienic.:)-co nie oznacza, ze nie szanuje cudzego,no i nie wyśmiewam;).

Jewel napisał/a:
Homoseksualizm nie jest normalny, nie jest naturalny

HYomoseksualizm jest normalny.
A zaplodnienie in vitro jest?Nie.
Własnie.

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 348 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-21, 10:25   

Madae napisał/a:
jak równiez osoby bezpłodne...a ich sie za to nie linczuje....

No stety wiekszy odstetek kobiet zachodzi w ciąże mimo bezpłodności, a homoś żaden. Nie wiem za bardzo o co Tobie chodziło czy o bezpłodność czy niepłodność.

Madae nie wiem, gdzie się tego naczytałaś że jest naturalne ale przez to nie jest się modnym i trendy.

Homoseksualizm był wpisany na listę chorób psychicznych ale pod naciskiem gejowskiego lobby została wypisana. Ponoć homoseksualizm z pozytywnym skutkiem leczy niejaki dr Barczak a w Usa jest zrzeszenie ex-gejów.

Cytat:
homoseksualizm jest "z biologicznego punktu widzenia bezużyteczny", ponieważ nie prowadzi do prokreacji, która jest "biologicznym celem popędu seksualnego".

Cytat:
homoseksualizm "nie jest stanem wrodzonym", że "to defekt nabyty w drodze wychowania".

Rozwijając tę myśl, stwierdza, że homoseksualizm u kobiet wynika najczęściej "z jakichś nieprzyjemnych doświadczeń seksualnych w młodym życiu, których skutkiem jest obawa przed mężczyznami jako partnerami seksualnymi". Natomiast mężczyźni - zdaniem Giertycha - stają się homoseksualistami "w efekcie wychowania przez dominującą matkę z nieobecnym albo nieznaczącym ojcem jako modelem roli" mężczyzny.

prof.Giertych "Wartości"

To tyle na ten temat z mojej strony.

[ Dodano: 2008-01-21, 10:27 ]
Cytat:
HYomoseksualizm jest normalny

Tak jak zoofilia i nekrofilia. Może pozwólmy zoofilom ze zwierzątkami brać ślubu. Przecież jesteśmy tolerancyjne ;-) E tam taka mała demoralizacja. Co tam :mrgreen:

Madae 

Informacje:
Dołączyła 350 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-21, 10:31   

hmmm nazwisko Giertych tłumaczy wszystko :P
co do bycia trendy to nigdy nie byłam :P wiec nie miałam tego na mysli :D
a homosexualizm jest naturalny :D tak samo jak masturbacja :P to ze nie prowadzi do zapłodnienia to nie oznacza ze jest bezuzyteczny :D wiekszosc ssakow go uprawia :P

porównywanie zoofili i pedofili do homosexualizmu nie jest na miejscu....pary homosexualne sa ze soba z własnej woli podczas gdy zoofil i pedofil sie pastwi..... jesli chodzi o nekrofilie...coz to nie jest naturalne :P i zadne zwierze tego nie robi :P moje zdanie jest takie : <bleee> jesli o nekro chodzi :P
Ostatnio zmieniony przez Madae 2008-01-21, 10:33, w całości zmieniany 1 raz  

Ananas 
Vamp^^

Informacje:
Dołączyła 320 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-21, 10:32   

Jewel, jakos to do mnie np. nie ptrzemawia, obracalam sie w kregach homoseksualistow i mam przyjaciolke lesbijkę.
Znam ją od podszewki jak to sie mowi, nigdy nie miala przykrych spiec z facetami, ani nie miala problemow z rodzicami, o ktorych rzekomo wypowiada sie prof.Giertych.
Gdy dowiedzialamal sie ze jest homoseksualna zapytalam od kiedy, uslyszalam ''od zawsze''.
Nie wierze w to , ze jest to choroba (ok, niech juz tak bedzie nazywana)jest nabyta.
Nabyc to mozna chorobe psychiczną , lub depresje, z tym się czlowiek po prostu rodzi moim zdaniem.
To samo jest z transseksualistami...Rodzisz sie dziewczynką a od malego bawisz sie samochodzikami, skaczesz po drzewach , grasz w pilke... masz zakodowane gdzies tam w glowce , ze mialas urodzic sie facetem.I na odwrot.:)
Ale ok, masz inne zdanie, spoko,juz nie neguje.:]

Madae 

Informacje:
Dołączyła 350 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-21, 10:34   

zgadzam sie z Ananasem :mrgreen: szczegolnie musze przyklasnac w temacie ze to nie jest choroba :D
Ostatnio zmieniony przez Madae 2008-01-21, 10:35, w całości zmieniany 1 raz  

Ananas 
Vamp^^

Informacje:
Dołączyła 320 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-21, 10:34   

Jewel napisał/a:
Tak jak zoofilia i nekrofilia. Może pozwólmy zoofilom ze zwierzątkami brać ślubu. Przecież jesteśmy tolerancyjne

juz pisalam...
Cytat:

Zoofilia i nekrofiliia, to cos jak pedofilia, czyli choroba.
Bez porownania jak dla mnie.

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 348 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-21, 10:42   

Madae napisał/a:
hmmm nazwisko Giertych tłumaczy wszystko :P

Nie jednemu psu burek :roll: :roll:

Ananas napisał/a:
To samo jest z transseksualistami..

Ostatnio był taki przypadek, że mężczyzna, który miał syna i go samotnie wychowywał zrobił się kobietą i kazał synowi wołać na siebie mamo, chłopak popełnił samobójstwo.

Ananas 
Vamp^^

Informacje:
Dołączyła 320 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-21, 10:46   

Jewel napisał/a:
Ostatnio był taki przypadek, że mężczyzna, który miał syna i go samotnie wychowywał zrobił się kobietą i kazał synowi wołać na siebie mamo, chłopak popełnił samobójstwo.

Ok, rozumiem.Są skrajne przypadki, kiedy takie sytuacje wystepują.Jak domniemam mezczyzna byl chory psychicznie.Transseksualista czlowiek sie rodzi, widocznie wczesniej bal sie ujawnic. <bezradny>

Madae 

Informacje:
Dołączyła 350 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-21, 10:58   

no burek moze nie :P ale te nazwisko odstrasza i kojarzy sie własnie z takimi poglądami :D

co do tego samobojstwa....smutne...ale ludzie odbieraja sobie zycie z bardziej błachych powodów... pozatym dziwne ze sie tak ujawnił...oscentacyjnie.... wiekszosc przebiera sie tylko czasami i w robi to w kregu zaufanych ludzi oraz ludzi o podobnych upodobaniach...
a ten facet poszedł jak bomba...najpierw nic...a potem bum

nesia_85

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-01-27, 04:08   

Jestem lesbijką(dumną lesbijką) i cieszę się bardzo, że są na tym forum takie osoby jak Ananas czy Madae, muszę przyznać, iż jestem w szoku po przeczytaniu wielu postów na tym temacie. Dzieci są szczere, ale pojęcie, że homoseksualizm to coś złego i haniebnego biorą z domu, nie będą się śmiać jeżeli nie będą myślały, że to jest powód do kpin. Martwi mnie to jak większość z was podchodzi do tego tematu, lepiej oddać dziecko parze hetero nawet gdy są alkoholikami ?? Straszne zacofanie ...straszne... :-/

[ Dodano: 2008-01-27, 04:11 ]
aaa btw jako pierwszą aktywność na tym forum chciałam stworzyć temat dla lesbijek, ale chyba nie ma to tutaj sensu... :-/ pewnie jedyną reakcją byłby telefon do lekarzy...achh

Ananas 
Vamp^^

Informacje:
Dołączyła 320 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-27, 09:44   

nesia_85, tu mozez sie wypowiadac jesli chodzi o typowy temat, to jest ten, no i bi.
: ) ^^

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 348 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-27, 10:07   

nesia_85 napisał/a:
hciałam stworzyć temat dla lesbijek, ale chyba nie ma to tutaj sensu.

Myślę, że są specjalne fora :-)

Ananas 
Vamp^^

Informacje:
Dołączyła 320 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-01-27, 10:42   

Jewel napisał/a:
Myślę, że są specjalne fora

Kolezance chyba chodzilo o temat a nie o forum : ),na ktorym zapewne juz jest : D

Odpowiedz do tematu