Nymphadora, to bylo moje zdanie na ten temat, i kilka pytan do ciebie dlaczego uwazasz inaczej.
Tak wlasnie rodzi sie dyskusja na powazniejszy temat niz '' odliczanie do 100000'
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 235 dni temu Posty: 1110
Profil: Wzrost: 170
Włosy: brązowe
Wysłany: 2008-01-16, 15:37
Ja też nie mam nic przeciwko, choć dla mnie nie jest to coś normalnego(przykro mi, to jest wbrew naturze). Ale mówię nie dla adopcji dzieci i małżeństw.
Dlaczego dzieci mają wychowywać się w takim domu, gdzie mają dwóch tatusiów/mamusie i uważać to za normalne, choć takim nie jest.
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 194 dni temu Posty: 593 Skąd: Zawiercie
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 165 cm
Włosy: szatynowy
Partner: Igor
Wysłany: 2008-01-16, 15:45
Ja nie mam nic przeciwko homoseksualistom. No bo czy oni zrobili mi cos zlego?
Nie oceniajmy innych zanim sami nie bedziemy idealni. Oni nie mieszaja sie w nasze zwiazki. Kazdy zyje swoim zyciem, jest to jego wybor z kim i jak uprawia seks.
Najgorsze i najglupsze jest jak ludzie porownuja takie osoby (czyli homoseksualistow) do pedofilow, zoofilow, nekrofilow ( Slowa mojej katechetki " Homoseksualizm to takie samo wynaturzenie jak pedofili, zoofilia itp.) To juz jest chore!
W efekcie takich "wspanialych" pogladow zaistniala sytuacja w ktorej nauczycielka lesbijka zostala wyrzucona z pracy i musiala wyjechac z miasta bo ludzie jej zyc nie dawali gdy sie dowiedzieli.
Zyjmy i dajmy zyc innym. - kazdy moze sobie myslec co chce na ten temat, ale jak juz pisalam to nie jest nasza sprawa co ktos robi w sypialni.
_________________ Łapie chwile ulotne jak ulotka...
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 201 dni temu Posty: 64 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Włosy: bląd
Stan: mężatka
Wysłany: 2008-01-16, 16:02
Mało pisze na forum więcej czytam ale tu zabiore głos. Zgadzam się z tym co napisała Alex1511. Ja też nie mam nic przeciwko homoseksualistom niech każdy człowiek żyje swoim życiem. Dziewczyny zastanawiałyście sie nad tym że kiedys wasze już dorosłe dziecko przyjdzie do Was i powie - Mamo jestem homoseksualistą. I co wtedy przestaniecie je kochać? Ja mam małe dziecko i wychowuje je najlepiej jak umiem ale różnie w życiu bywa . Nie wyobrażam sobie żebym przestała je kochać tylko dla tego że ma inną oriętacje seksualną. Ale to tylko moje zdanie i właśnie tak podchodze do życia.
Informacje: Wiek: 17 Dołączyła 194 dni temu Posty: 593 Skąd: Zawiercie
Profil: Imię: Paulina
Wzrost: 165 cm
Włosy: szatynowy
Partner: Igor
Wysłany: 2008-01-16, 19:02
Zielonooka, nie wspominalam o dzieciach. W tej kwestii mowie stanowcze NIE- dziecko musi miec jakis wzorzec w domu. Nie dosc ze takiego nie bedzie mialo przy dwojce rodzicow tej samej plci, to jeszcze wsrod rowiesnikow nie bedzie mialo latwego zycia (beda sie wysmiewc z jego rodziny). Kazdy homoseksualista musi miec swiadomosc, ze chcac miec dziecko musi myslec nie tylko o swoich potrzebach ale tez tego dziecka.
_________________ Łapie chwile ulotne jak ulotka...
Scaliłam tematy dwa piszmy tutaj o wszelkich aspektach dotyczących homoseksualizmu, bo to się chyba nieodłącznie wiąże ze sprawą posiadania dzieci przez nich.
Ja na temat posiadania dzieci przez pary homoseksualne już się wypowiedziałam. Co do samych homoseksualistów - toleruję ich, akceptuję. Co prawda, nie lubię widoku jak się obściskują czy całują, ale w sumie jak jakaś parka hetero całuje się na środku ulicy to tak samo mi się nie podoba Ale fakt, że jakby przyszło do mnie moje własne dziecko i oznajmiło, że jest gejem/lesbijką to byłoby mi w jakiś sposób przykro. Co oczywiście nie oznacza, że przestałabym je kochać...
Informacje: Dołączyła 403 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-18, 00:39
anatomicznie to mozna sie rozwodzic tyz nad sexem oralnym ze usta sa do szamania.....a nie wiem czy jakis facet dałby swojej wybrance zeby mu wczysciła jego skarba hehehe
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 242 dni temu Posty: 705
Profil:
Wysłany: 2008-01-18, 11:06
(*)-(*) napisał/a:
zachowania homoseksualne sa obserwowane u bardzo wielu gatunkow zwierzat w tym u wielu ptakow i wiekszosci ssakow
Kiedyś najbardziej mnie zdziwiło, że lwy są homoseksualne i bzykają się ze sobą jak nie mają samiczki
A poważnie, powtarzam się bo już w wątku 'bi' psałam: toleruję ale nie akceptuję..i nie zaakceptuję wychowywania dzieci przez taką parę. Ślub cywilny-a i owszem, dzieci-nie.
W tej chwili przyszło mi do głowy dziwne porównanie..ksiądz decydując się kiedyś na kapłaństwo decydował się na brak rodziny, może decydując się na związek homoseksualny decydujemy się na brak potomstwa. W końcu panna z panna nie może, tak jest i wydaje mi się, że tak powinno pozostać. Jakieś wymianki partnerów, inne pomysły to chyba nie jest w porządku nawet do takiego dzieciaczka.
Uważam za paskudne wszelkie formy gapienia się, wytykania palcami, komentarzy czy przemocy, ale z drugiej strony wkurzają mnie demonstracje i takie tam.
Sama jestem niepełnosprawna i wiem jak to jest jak ktoś się wgapia..ale te różnego rodzaju akcje mnie wkurzają, często prowadzą nawet do piętnowania.
ksiądz decydując się kiedyś na kapłaństwo decydował się na brak rodziny,
Wielu ksieży ma dzieci, ale nikt o tym nie wie.W koncy ksiąz to cos ''swietego'', i nie mozna mu zarzucac zadnych grzechow prawda?
Malo jest ksiezy, ktorzy faktycznie skladajac przysiegę oddali sie w calosci Bogu.
Wiekszosc z nich nie raz miala kontakty z kobietami, a niektorzy nawet i z mezczyznami.
Smieszne ; )
Shamatu napisał/a:
wkurzają mnie demonstracje i takie tam.
A dlaczego one sa? Aby nasza mentalnosc pojela wreszcie to, ze nie chcą byc wytykani palcami na ulicach, i aby mogli zyc spokojnie, tak jak zyja pary hooseksualne w innych krajach europejskich : )
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum