Informacje: Dołączył: 67 dni temu Posty: 274 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: Blond
Partner: Mary Jane
Wysłany: 2008-10-13, 13:25
malenka napisał/a:
Dziecko potrzebuję matki i ojca by rozwijac się prawidłowo (udowodnione naukowo), więc w przypadku, gdyby wychowywały je dwie mamy lub dwóch tatusiów ta równowaga byłaby w jakiś sposób zachwiana. Z tego samego powodu osoby samotne nie adoptują dzieci
to lepiej żeby nie miały wogóle matki ani ojca, tylko jedną wychowawczyni na 40 dzieci? Jak dla mnie bez sensu, osoby samotne jak najbardziej powinny móc adoptować. A homo ? no cóż jestem przeciwny, jak dla mnie mogłoby wypaczyć psychikę normalnego dziecka i przestawić je na geja lub lesbijkę
_________________ "Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy."
Andrzej Klawitter
no cóż jestem przeciwny, jak dla mnie mogłoby wypaczyć psychikę normalnego dziecka i przestawić je na geja lub lesbijkę
nie da sie nauczyć kogos albo zarazić homoseksualizmem. Z tym sie rodzi albo nie , nie mówie tu oczywiscie o eksperymentach , które czasem sie ludziom zdarzają.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 270 dni temu Posty: 1319 Skąd: Kraków
Profil:
Wysłany: 2008-10-13, 13:31
lowca_motyli napisał/a:
przestawić je na geja lub lesbijkę
to tak jakbyś powiedział, że osoby hetero przestawiały na hetero, aprzecież w rodzinach których rodzice są heteroseksulani też są geje lub lesbijki. Głupia teoria nie mająca żadnych podstaw naukowych
Sąd patrzy na prawidłowy rozwój dziecka. Dziecko musi miec opieke zarówno ojaca jak i matki wtedy będzie się prawidłowo rozwijało. Nie mówię o samotnych rodzicach których los zmusił do tego by samemu dziecko wychowywac. Mówię o tym, że jeżeli mamy możliwości by dziecko rozwijało się w domu z matką i ojcem powinnśmy z niej korzystac.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 68 dni temu Posty: 882 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Wysłany: 2008-10-13, 13:41
Też nie podoba mi się pomysł adopcji, i jestem tego przeciwniczką, ale co do małżeństw, popieram je, głowni chodzi mi o kwestię dziedziczenia, ale w Polsce zanim dojdzie do zalegalizowania to już nam zęby zdążą powypadać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum