Informacje: Dołączyła 334 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-21, 22:54
OMG
Mam nadzieję, że to żart, bo jak takie pokolenie nam rośnie, to to wbrew pozorom nie wygląda tak różowo
Swoja drogą - rozumiecie to wszystko, czy tylko ja taka ciemna?
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 416 dni temu Posty: 110 Skąd: Opole
Profil: Imię: Ewa
Wysłany: 2007-09-22, 00:09
no cóż, na pewno ten blog nie kwitnie inteligencją. Właściwie powiem tyle - przeraża swoją zawartością. No ale cóż...
Już nie wspomnę o zdjęciu Paris - mam nadzieję, że to nie jej autorytet....
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 580 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-09-22, 06:46
Ja pierdziele ale blog myślalam że ja dziewnie pisze ale to już przegięcie hehe odrazu przypomina mi się ta laseczka co u nas zawitała i pisaął tak dziwnie .Ogólnie porażka jeszcze ta fotka paris ... ble
Nymphadora, ja trafiłam gorzej....
w temacie dotyczącym jakiś rodzinnych problemów czy coś takiego....
"JaK MoJa MaMuShKa SiE IdZiE ZdEnErFFoWaĆ Na MnIe To FFtEdY jeJ Z BaNi DajE i JeSt Git A tATuS nIe JesT Zuy Bo NiE ShyJe i jEShT SupEl" - przetłumaczę na język polski : " Jak moja mamuśka się idzie zdenerwować na mnie to wtedy jej z bani daję i jest git. A tatuś nie jest zły bo nie żyje i jest super"
zła pisownia i jakiś głupkowaty slang to jedno, ale gdzie są jakiekolwiek skrawki moralności tych ludzi??? zresztą jak w googlach wpiszecie coś w stylu "słit forum" czy "słit blog" to znajdziecie więcej takich miejsc
heh - ta pisownia to język śląski , bynajmniej mi sie tak wydaje Sama się nim posługuję, więc dla mnie to nic nowego
ale przyznam, ze niektóre słowa sa dziwaczne napisane:/
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum