Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 387 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-24, 09:12
tamto forum juz na wstepie odpycha weszlam w klika tematow i.... koszmar
widzialam juz rozne rzeczy w sieci, ale to przewyższa wszystko
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 308 dni temu Posty: 249 Skąd: się biorą dzieci?
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2007-09-24, 23:44
Nie bądzmy takie surowe. Może poprostu dzieffuszQi mają problemy z ShIfTeM To takie modne bananowe esperanto- ogólnie dno nie do przełknięcia przez normalnego człowieka.
o jej powiem wam że ten blog jest okropny i jak dla mnie tekst pisany tymi słowami jest niezrozumiały!! te laski młodego pokolenia uważają że to jest super i wogóle... heh.. ja mam taką kumpele... strasznie mnie wkurza bo nawet tak mówi... ehmm... co w tym fajnego??... nie wiem..
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum