Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 367 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-09-22, 14:09
Ja pierdziu, kompletnie ludziom odbija Po co tak pisać, co to za pomysły, po kiego grzyba takie blogi i fora No nie moge, ale sie zbulwersowałam, chyba sie tam zaloguje i wygarne komuś , bo mnie szlak trafia jak takie cos widzę
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 601 dni temu Posty: 2958 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-09-22, 14:42
NudnaBaba napisał/a:
heh - ta pisownia to język śląski , bynajmniej mi sie tak wydaje
kochana, to nie język śląski, z tego co gdzieś wyczytałam to żaden język, tylko slang zwany jako "sweet" czy tam "słit" i używana przez dzisiejsze nastolatki
Informacje: Dołączyła 414 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-22, 14:50
ło matko nie miałam większych problemow z rozczytaniem większości tego ... no moze poza 2 wpisem w tym blogu z Pariss gdzie zamiast liter jakis popapraniec zaczał cyframi pisac rozumiem zeby napisac np "3maj sie" czy cos w tym rodzaju, bo to kazdy zrozumie (a przynajmniej powinien ) ale kto mi podpowie co pisze np tu "n13zm13rn13" lub tu "|ub14m k0j0j3k c4jny! " bo pomimo mojego jako takiego obycia z taka pisownia i bazgrołami przez to nie przebrnęłam.... przy tych ludziach to nasza wyzej wspomniana Sweet Angels nie była wcale taka zła.... dało sie ja rozczytac bez problemów .... przeciez ci ludzie (wiekszosc z tego co zauważyłam to dziewoje) sami sie krzywdza.... potem w wieku np 25-30 lat sie okaze ze maja iloraz inteligencjii ameby na haju...a zamiast mózgu "RooShoFfFoŁ gOOmeŁ tHoo ShOOcjA" ehhhh sorki za pisownie ale sie nie mogam powstrzymać czytanie czegoś takiego jest strasznie męczące....no cóż smutne ale prawdziwe.... oni beda pracowac na nasze emerytury itd....lepiej juz zacznijmy sie przyzwyczajac do smaku tynku i suchych liści.....
kilka słów znałam np "słitaśny" hahahaha wiem ze obciachowe juz dawno go nie uzywam
Informacje: Dołączyła 390 dni temu Posty: 2449 Skąd: Kraina Wolności
Profil:
Wysłany: 2007-09-22, 17:19
Kociak napisał/a:
kochana, to nie język śląski, z tego co gdzieś wyczytałam to żaden język, tylko slang zwany jako "sweet" czy tam "słit" i używana przez dzisiejsze nastolatki
Tak - wiem o co chodzi
ale szczerze- to okropnie sie to czyta.
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
nie mam siły i na tyle zdrowych oczu, żeby to czytać kiedyś Ania już mi pokazała to forum, przeczytałam fragment i po prostu brak mi słów. skąd tacy ludzie się biorą??
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 601 dni temu Posty: 2958 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-09-22, 23:09
Madae napisał/a:
"|ub14m k0j0j3k c4jny! "
hehe kochana, tu pisze dokładnie "Lubiem kojojek cajny" czyli po polsku: "Lubię kolorek czarny" Ty się śmiej, ale mój Piotrek mi rozszyfrował ten cały wpis tylko trochę nad tym posiedział
Jewel napisał/a:
Ciekawe kto takie rzeczy czyta
najgorsze jest to, że jeśli tego nie zauważyłyście tamto forum ma prawie 3 razy więcej użytkowników niż nasze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum