Informacje: Dołączyła 464 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-10, 13:44
daj mi tyle kasy ile on za nie zgarnął a bede latała calkiem nago po centrum kazdego wiekszego miasta w polsce w trakcie godzin szczytu moge nawet ludzi zaczepiac roznica polega na tym ze o mnie powiedza wariatka a o nim zajebisty aktor i co za odwaga
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 597 dni temu Posty: 2323 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-08-10, 16:21
pewnie chciał zerwac z wizerunkiem grzecznego chlopca, który walczy ze złem i to byc moze pozwoli mu wkroczyc w doroslosc, ale czy ja wiem, czy skutecznie
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 651 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-08-10, 17:53
Mnie też to zszokowało jak to znalazłam, a nie pamiętam gdzie znalazłam
Też mi się dziwnie patrzy na niego, bo zawsze uważałam go za latającego chłopczyka z różdżką, a tu proszę... Kutaska na wierzch wyjął i zadowolony
Ale dlatego jakoś mi nie pasuje na modela do aktów... Ale możliwe jest tak jak mówi niki, że
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 405 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-08-11, 01:10
Z tego co wiem, nie chciał być wrzucony do jednego worka z innymi aktorami grającymi w filmach dla dzieci czy też w jednym rodzaju filmów np. komediach, a tak często sie zdarza aktorom. Pokazał, że naprawdę umie grac i to w poważnych sztukach. Ryzykowne, ale jemu się udało. Teraz gra w innym filmie też jakimś powaznym, opowiadającym o jakiejś tam historii niemieckiej, ale nie pamiętam już o czym dokładnie.
Informacje: Dołączyła 440 dni temu Posty: 2439 Skąd: Kraina Wolności
Profil:
Wysłany: 2007-08-11, 13:27
Cytat:
Mnie też to zszokowało jak to znalazłam, a nie pamiętam gdzie znalazłam
Też mi się dziwnie patrzy na niego, bo zawsze uważałam go za latającego chłopczyka z różdżką, a tu proszę... Kutaska na wierzch wyjął i zadowolony
no własnie, podejrzewaliśmy, że to grzeczniutki chłopaczek, a jednak pozory mylą
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Zupełnie inny harry niedawno chłopaszek w okularkach na miotle a teraz... ze swoim malym harrusiem przy koniku... osobiście mnie sie wcale nie podoba...ale za to ten śliczny biały koń.. ajj kocham konie
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum