hehe no moze faktycznie.. jak sie napije to go podstepem wezme i moze sie uda ale ja musze najpierw sama zobaczyc zeby te zadania nie byly takie jak np. zrob 5 przysiadow albo mostek bo takie widzialam
w sumie nie wiem jak to zrobic...
[ Dodano: 2008-04-22, 17:34 ] Angik a ty z Lukaszem juz gralas? no powiedz jak bylo?
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 21 dni temu Posty: 45 Skąd: Z Daleka
Profil: Wzrost: średni na jeża
Włosy: blond
Partner: Daniel
Wysłany: 2008-04-28, 19:51
U mnie nie jest ciężko z grami,sami je wymyślmy.Na przykład :siedzę w pokoju i on puka,wchodzi a ja mowię :"nie ma mojego chłopaka" a on : "ja do pani,nie do niego,zaraz pani pokażę kto tu rządzi" a potem krzyczę ,biegam by mnie nie złapał i na koniec mowie ze powiem Danielowi !!!!
a on:
"tak tak tak tak...."
i ja potem już tez to powtarzam :)
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 21 dni temu Posty: 45 Skąd: Z Daleka
Profil: Wzrost: średni na jeża
Włosy: blond
Partner: Daniel
Wysłany: 2008-04-28, 20:25
No jest śmiechu co nie miara ,ciagle jakieś nowe teksty są typu : "przepraszam,co pan robi ,czy to gwałt?"a on "zaraz zmierzymy temperaturę...termometrem" Oczywiscie trzeba do tego podchodizć jak do zabawy co bardzo podnieca :)polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum