dziewczyny, bo pewnie nie ustawiłyście sobie szybkiego tempa. na początku rzeczywiście zadania są nie - erotyczne, ale dajcie największe tempo i wtedy zaraz będziecie miały erotyczne, od najdelikatniejszy, aż po największą frajdę
ale powiwdzialam o tej grze ostatnio T. i nie byl zachwycony spytal mnie czy bedzie to dla m nie romantyczne i satysfakcjonujace ja mi wyskoczy zadanie ze mam go gdzies polizac czy z niego cos zlizac na przyklad, czy nie wole zdac sie na wspolna fantazje- glupio mi sie zrobio bo chcialam troche czegos nowego sprobowac czegos zabawnego nie wiem jak go do tej gry naklonic bo wiem ze to moze byc cos fajowego
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 483 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-04-10, 10:16
tak sobie narazie obejrzelismy ta grę i żałuję, że nie można zmienić etapu na dalszy bo nudziły juz polecenia ze spiewaniem, cwiczeniem czy szeptaniem czegoś na ucho, żeby się zaczerwienił. daliśmy szybkie tempo, ale co chwilę zadania i tak sie powtarzały
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
dzisiaj tez drazylam ten temat i powiedzialam ze mozemy sprobowac przeciez jak nam sie juz nie bedzie chcialo to nie musimy grac dalej - to niby sie zgodzil ale i tak krecil nosem wydaje mi sie ze textem "nie no kochanie na pewno zagramy kiedys" chcial dac mi nadzieje
zobaczymy trzeba drazyc dalej
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 31 dni temu Posty: 45 Skąd: Zambrow
Profil: Imię: Emilka
Wzrost: tylko 155 cm
Włosy: blond
Stan: zareczona panna :)
Partner: Saša
Wysłany: 2008-04-22, 10:51
Wczoraj sciagnelam sobie ta gre i orientacyjnie popatrzylam co i jak. Moze byc calkiem fajna zabawa. Trzeba bedzie zaopatrzyc sie w weekend w jakis alkoholic i do dziela
_________________ Live as you will die tommorow
Dream as you will live forever
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 224 dni temu Posty: 493 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-04-22, 13:45
Moj R powiedział, że chętnie by z kimś jeszcze w to zagrał po alko, oczywiście zaznaczając jakie rzeczy mógłby zrobić tylko ze mną, na co ja mu powiedziałam, że spoko jakbym tak siedziała w samych stringach (albo bez nich) przy jego kumplach... hahaha ale miał minę. Szkoda, że nie mogłyście tego zobaczyć hahahah. Na koniec stwierdził, że jednak najlepiej grać we dwoje i TYLKO (zaakcentował to) we dwoje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum