Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 107 dni temu Posty: 515
Profil:
Wysłany: 2008-03-19, 13:08
Ja też nie mogę doczekać się weekendu zapowiada się ciekawa zabawa i samemu można zaznaczyć opcje,które mogą nas dotyczyć lub nie szkoda,że wcześniej nie widziałam tego tematu
Informacje: Wiek: 27 Dołączył: 58 dni temu Posty: 26 Skąd: Warszawa
Profil: Imię: Maciej
Wysłany: 2008-03-24, 21:33
a co myślicie o zabawach z fabułą.
Czyli opiszę parę wairantów
1) jedno z Was pisze na kartce gdzie będzie, np pub, kino, dyskotek, wystawa, każdy z Was udaje się tam sam. Np Pub Wchodzisz do pubu widzisz kobietę siedzy przy barze i pije drinka(to jesteście np Wy) zamawiam sobie piwo i siadam tak aby widzieć tą piękną kobietę. Widzę jak stali bywalce próbują poderwać ją na tanie podrywy. I w tym momencie wymyślam jakiś sposób aby uwolinić tą piękną kobietę, Podchodzę patrząc na jej czerwone rozwarte usta i mówię.....
2) Jest dzwonie do niej (jest w pracy i kończy ją za 15 min)i pytam się o cenink usług, Negocjuje , umawiam się na starym parkingu. Jadę o widzę przyjechała przyjmuje odemnie pieniadze i ....
3) Różne inne scenariusze Policjantka-złodziej, Pan-suka, Pani-pies, Policjant-prostytutka, Nauczycielka-uczeń itd itp
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-24, 23:32
ja jestem za pierwszy scenariusz kiedyś wypróbowałam,drugi też ale tylko dla jaj-na parkingu sie nie umawiam,ograniczam sie do pogawędki a co do 3 to nie próbowałam i póki co nie mam zdania,ale chyba bym pękła ze śmiechu
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Profil:
Wysłany: 2008-04-05, 12:26
Polecam super zabawa najbardziej uśmiałam się z zadania ściągnięcia majtek partnera bez użycia rąk
W obecnej wersji jest taki błąd,że nie zawsze można zrezygnować i będzie to poprawione w kolejnej wersji,ale my dzięki temu wykonaliśmy kilka zadań no,bo nie można było zrezygnować
ok ja tez juz to sciagnelam ia Impke ciekawa ta gra ale nie wiem jak to wyjdzie w praktyce a ze znajomymi no nie wiem czy poszlabym na to... a co wy sadzicie o tej grze gralyscie moze juz?
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Profil:
Wysłany: 2008-04-06, 23:54
Ze znajomymi to nie za dużo zadań erotycznych jak dla mnie,żeby bawić się z innymi osobami
Sama też zastanawiałam się jak to wyjdzie w praktyce,ale było super
my probowalismy w sobote ale nie zapoznalam sie do konca z instrukcja i chyba zle cos w ustawienich zaznaczylam bo te zadania takie malo erotyczne , ale zamierzam sie zapoznac porzadnie z instrukcjami i sprobowac jeszcze raz
[ Dodano: 2008-04-08, 13:11 ]
dodam jeszcze ze misiek sie pompek i przysiadow narobil
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum