Ja się teraz zastanawiam czy nie kupić mojemu na dzień chłopaka tej gry erotycznej planszowej "Rozkosz", na allegro kosztuje jakieś niecałe 40 zł... Tylko nie wiem czy warto
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 581 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-08-28, 13:22
jest fajna moja kolerzanka zamówila ja z mojego konta na allegro i przyszła do mnie żeby teściowa tej gry nie widziała.A że ja zawsze zprawdzam czy towar zgadza się z opisem to sprawdziłam ,przy okazji obejżalam , poczytałam i wydaje sie być super a psiapsióła mówi że fajna zabawa
a się teraz zastanawiam czy nie kupić mojemu na dzień chłopaka tej gry erotycznej planszowej "Rozkosz", na allegro kosztuje jakieś niecałe 40 zł... Tylko nie wiem czy warto
zamów Aniu, przetestuj, zdaj relację, to potem może i ja się skuszę
Wysłany: 2008-03-13, 16:37 Pomocy - brak pomysłów na rocznicę!!
Jestem z moim chłopakiem juz 2 lata, jestesmy zareczeni a we wtorek rocznica... a ja nie mam pomysłów ani na prezent ani na ten dzień... Potrzebuje pomocy. Z gory mowie ze funduszy totalnie brak wiec liczy sie naprawde inwencja tworcza i pomyslowosc. Moze byc cos wlasnorecznie zrobione... Jedyne co wiem to to ze wspollokatorzy wyjezdzaja wiec mamy cale mieszkanie dla siebie. Przenosze lozko na dol, do salonu, zaslaniam okna i robie klimat swiecami. On obiecal dobre wino. Wiem ze cos wykombinowal - zawsze to robi. A ja chce go zaskoczyc, moze czyms romantycznym... kolacja? Myslalam o jakis grach planszowych - oczywiscie dla doroslych. Szukalam takich gier erotycznych w internecie ale jest z tym duzy problem... kupic mozna... ale ja bym chciala gotowa plansze wydrukowac samemu... albo zrobic... tylko potrzebuje koncepcje moze jakies zdjecia gotowych gier... cos kreatywnego szalonego i nie nudnego... DZIEWCZYNY POMÓŻCIE! mile widziane linki nawet do stron w jezyku angielskim - przetlumacze sobie, strony z torrentami i inne...
Informacje: Dołączyła 189 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-19, 02:37
Madzia81 napisał/a:
oj było fajnie
ustawiliśmy sobie szybkie tempo i w ogóle nie było nudno na początku trochę na wesoło, musiałam np. zaryczeć jak baran ale b. szybko zrobiło się erotycznie i zmysłowo. graliśmy około 3 godzin. choć ciężko mi było Marcina w niektórych momentach powstrzymywać, żeby wykonywał tylko to, co jest w zadaniu świetna, b. podniecająca gra wstępna do rewelacyjnego seksu tak bym w skrócie podsumowała
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 157 dni temu Posty: 665
Profil:
Wysłany: 2008-03-19, 12:18
Ninka przeczytaj dokładnie temat
Gra nazywa się Impka i można ją ściągnąć z neta wpisz w Google nazwę gry i wejdź w pierwszy link
Ja właśnie się zalogowałam,żeby zobaczyć czy warto się w to bawić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum