Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 341 dni temu Posty: 318 Skąd: Łódz
Profil: Imię: Emilia
Wzrost: 175
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-08-21, 18:04
sciągnęłam sobie te grę impka, hehe fajna, zeby nawet pograć sobie z grupą bliskich przyjaciół na pewno przy najblizszej okazji spróbujemy, dzieki Kociak,
No ściągajcie dziewczęta, ściągajcie Ja już to zrobiłam i świetna jest . No i koniecznie muszę w to zagrać z moim Słońcem. Szkoda tylko że nie zapowiada się na to, byśmy mieli okazje ku temu - bo u mnie w domku komputer jest w pokoju siostry a u niego rodzice lubią niespodziewanie wparować do pokoju... a tak się napaliłam na tą gierkę
na początku to trochę na śmieszno są zadania. a jeśli się chce od razu przejść do konkretów to wystarczy tam szybkość ustawić na "szybkie" czy coś takiego, już nie pamiętam dokładnie, ale wiem że szybkość rozgrywki można ustawić
oj było fajnie
ustawiliśmy sobie szybkie tempo i w ogóle nie było nudno na początku trochę na wesoło, musiałam np. zaryczeć jak baran ale b. szybko zrobiło się erotycznie i zmysłowo. graliśmy około 3 godzin. choć ciężko mi było Marcina w niektórych momentach powstrzymywać, żeby wykonywał tylko to, co jest w zadaniu świetna, b. podniecająca gra wstępna do rewelacyjnego seksu tak bym w skrócie podsumowała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum