Informacje: Dołączyła 400 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-22, 20:06 GRY i grafika komputerowa
ostatnimi czasy gry komputerowe staja sie coraz piekniejsze a grafika w nich az poraza wszystko wyglada coraz piekniej i prawie jak zywe a jedynymiogranicznikami staja sie mozliwosci naszego sprzetu
ja osobiscie jestem nałogowym graczem we wszelkiego rodzaju gry RPG no i sieciowki tez kocham
zdaje sobie sprawe ze raczej niewiele dziewczyn podziela moje zainteresowanie w tej dziedzinie ale moze kiedys takowe zawitaja na forum (byc moze juz sa )
wiec chciałam wam zademonstrowac 2 moje ulubione filmiki. Obydwa dotyczą gry sieciowej Lineage II
1
to zwiastun tej gry i przedstawia 2 walczace ze soba elfki : (hihihi wiem ze mroczne elfy prawie zawsze sa złe ale kofam je za te piekne białe włosy i hebanowa skore - wiec kibicuje tej złej )
2
rowniez przedstawia 2 elfki ale uwaga!! został stworzony przez fana tej gry !!!! i podziwiam tego człowieka choreografia moze nie poraza ale pasuje do muzy...to troche jak balet nowoczesny
Ja jakoś nigdy nie przepadałam za grami jakoś tak nigdy mnie żadna nie wciągnęła tak bardzo, żeby się przy niej zatrzymać dłużej. Kiedyś grałam sobie w Simsy, a także inne gry, typu kulki czy takie tam
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 417 dni temu Posty: 110 Skąd: Opole
Profil: Imię: Ewa
Wysłany: 2007-07-23, 17:30
Kociak napisał/a:
Kiedyś grałam sobie w Simsy
Ja też, ale za dużo czasu jej poświęcałam, więc wbrew sobie ją odinstalowałam i sprzedałam
Ogólnie nie przepadam za grami - jedyna gra, w którą gram to szachy i to nie zawsze na kompie
Za to grafiką komputerową jak najbardziej się interesuję, nawet zapisałam się teraz do szkoły na studium poligraficzne Obecnie znam tylko Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign Gimpa, Corela i mniejsze programiki.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 387 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-07-23, 20:55
ja simsy tez lubie, ale szybko sie nudza
Madae, a mozesz podac kilka gier sieciowek w jakie grasz?
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
A ja gram sobie w Plemiona hee to gra dla facetów ale ja sobie w to gram
a takie w komputerowe to kiedyś grałam w simsy, teraz to już żadnej gry nie mam
a co do grafiki to ja lubię sobie przerabiać zdjęcia w PS ( Photoshop CS ), ale obecnie nie mam programu i moja duszyczka cierpi
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 533 dni temu Posty: 2039 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-07-24, 17:55
ja sobie simsy czasami włacze, żeby umeblowac dom
ale seria moich ulubionych gier jest " Nancy Drew"- pani detektyw, "Syberia" i wszystkie gierki, gdzie sie chodzi, zbiera cos i rozwiazuje zagadki. bywalo, ze nie szlam spac, dopoki gry nie przeszłam
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Dołączyła 400 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-24, 17:59
Anija napisał/a:
Madae, a mozesz podac kilka gier sieciowek w jakie grasz?
i własnie dlatego kocham sieciowki z regoły rozmawiasz w nich i walczysz z zywymi ludzmi tworzy sie gildie skladające sie nierzadko z setek osob i pieknie to wyglada gdy wszyscy sie umawiaja na 1 wieczor i np 200 osob z ktorych kazda ma inna postac napada na inna gildie o podobnej sile by ja podbic i zrabowac a na potworach sie tylko poziomy nabija no i te bronie
Niki jesli lubisz zagadki i duzo chodzenia to powinny ci sie spodobac ( oczywiscie i manto sie spuszcza złym charakterom dosc czesto)
ja jestem anty growa
na simsy kiedyś chorowałam - teraz wolę już meblować swoje mieszkanko w realu
od czasu do czasu włączę sobie kulki, jakieś klocki tetris i to wsio
Madae a znasz może cudowną grę "Arcanum - przypowieść o maszynach i magyi" (pisownia oryg.) ? Myślę, że pokochałabyś ją tak samo jak ja. Krasnoludy, dobre i mroczne elfy, gnomy i ciekawe zagadki - no po prostu cudo. Naprawdę polecam. I ostrzegam - mogą być problemy z oderwaniem się od kompa.
_________________ "To kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadzić."
jasne:D
mam nawet swoja własna hahahahaha oryginalna
No wiadomo, że własną, oryginalną i tylko moją!
Cytat:
ale jej nie przeszlam.... tzn jeszcze jej nie przeszlam jestem na tropie elfow
To dużo ciekawych i zaskakujących rzeczy jeszcze przed Tobą. Raz już przeszłam całą, kilka razy zaczynałam ale nie doszłam do końca, teraz chyba znów sobie do niej wrócę i tym razem zagram kimś innym.
_________________ "To kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadzić."
Tak dokładnie to też już nie pamiętam. Ale na pewno nie krasnoludem i nie gnomem. I zazwyczaj wybieram postać o dobrym charakterze.
Stanęłaś w miejscu? Wcześnie pisałaś, że jesteś na tropie elfów ale których? Szukasz siedziby Mrocznych Elfów czy Miasta na drzewach?
Może razem zaczniemy od początku? Już mnie korci żeby znowu zawalić kilka nocy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum