Informacje: Dołączyła 403 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-18, 20:57
nie sa potrzebne ale jak przejdziesz cała a bedzie ci sie podobała (jak mi np ) i bedziesz załowac ze to juz koniec to kupujesz(lub sciagasz z netu ) dodatek w ktorym masz nowe misje nowe uzbrojenie nowe lokacje nowe potwory nowe portrety (tzn stare tez masz , ogolnie rzecz biorac swiat ci sie powieksza i nowe przygody na ciebie czekaja
[ Dodano: 2007-08-18, 20:58 ]
porobie kilka screenow niedługo z NVN i tu wkleje ale musze zaczac od poczatku bo mi save'y wcieło gdzies
Profil:
Wysłany: 2007-08-18, 23:45
mozna w sieci a mozna normalnie grałam w 1 czesc jaka wyszła (teraz to juz ze 4 sa + bitwa o srodziemie az sie juz nie orientuje ) fajna jest 1 czesc przeszlam i kampania dobra i zła
Profil:
Wysłany: 2007-08-19, 00:03
lubie RPGi jesli jest duzo broni białej magii elfow itp to ja musze gre wyprobowac ......i konczy sie na tym ze ja przechodze
[ Dodano: 2007-08-19, 00:07 ]
a do Neverwinter Nights to mam szczegolny sentyment bo skombinowałam ja sobie jeszcze zanim sie po polsku pojawila i przeszlam 3 z 4 rozdziałow po angielsku wykonujac wszystkie misje poboczne i głowna az w koncu trafiłam na moment gdzie znajomosc jezyka mnie zawiodła i nie mogłam dalej ruszyc.... wiec poczekałam roczek i dostałam ja po polsku i przeszlam 6 roznymi postaciami cala wersje pdst i 2 dodatek 1 dodatku nie przeszlam bo mnie 1 zagadka pokonala ale juz ja ja rozwiaze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum