Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 390 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-13, 12:33
na Piotrkowskiej,
Jak się idzie od placu wolności w stronę Piłsudskiego (skrzyżowanie Piotrkowska- Piłsudskiego) to przed samym skrzyżowaniem po lewej stronie
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2008-04-13, 12:37
Roszpunka, to czas odwiedzić i zobaczyć na żywo
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Anija, napewno się wybierzemy. My prawie co tydzień z młodym na kontrol do Łodzi jeżdzimy to jak tylko pogoda się zrobi ślicznie wiosenna to na spacerek na Piotrkowską się wybierzemy
Wysłany: 2008-04-13, 15:18
pierwsze i ostatnie śliczne
cerrata, super!!! Lepsze to niż szare,brudne mury. Jeśli takie akcje są legalne i tak fajnie potem w mieście jest to jestem 1000 razy na tak za graffiti!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum