Informacje: Dołączyła 464 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-09-16, 19:57
hahahahaha jak tak dalej pojdzie to bedziemy płacic za wcisniecie klawisza ENTER hahahaha , biedny dzieciak najpierw facet go zaladowal w konia, buchnał 50zl i jeszcze stał sie posmiewiskiem polski to nie był jego szczesliwy dzien
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 372 dni temu Posty: 384
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2007-09-17, 00:53
Kurczę a jak mnie wykryją, że używam google nielegalnie! Drogie Panie pomóżcie mi się z tym jakoś uporać
A tak serio, to kiedy czytam takie rzeczy na myśl przychodzi mi od razu program "Usterka". Tam też trafiano na takich "pomocnych" fachowców co to wszystko za pieniądze robili.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 451 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-17, 10:48
no nie moge z takich ludzi
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 372 dni temu Posty: 384
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2007-09-17, 13:39
calineczka napisał/a:
kayen napisał/a:
Kurczę a jak mnie wykryją, że używam google nielegalnie! Drogie Panie pomóżcie mi się z tym jakoś uporać
ha ha wszystkie nas wsadzą za to
Spytam Kubę, on studiuje prawo to może znajdzie jakiś haczyk lub nieprawidłowości w ustawie
Może jeszcze nie wszytsko stracone. Na wszelki wypadek korzystam z wyszukiwarki na onecie, a skrót do google usunęłam z pulpitu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum