Wysłany: 2008-08-10, 17:43 Problemy natury intymnej
Ostatnio dowiedziałam sie od lekarza ginekologa ze mam nadzerke. Pomijajac juz fakt ze nie wiem skad sie to wzielo,mam tego serdecznie dosyc. I nie byloby tak zle gdyby nie to ,ze to juz kolejny moj lekarz ,ktory ma wszystko gdzies i jest bardzo niesympatyczny.Taka wizyta psuje mi nastrroj i doluje na kilka kolejnych dni.Do tego nie moge otrzymac zadnego skierowania na badania hormonalne,co jest mym kolejnym problemem.Lekarz wie ,ze moje bardzo bolesne miesiaczki, tradzik przed okresem i biust tragicznie maly (mama,babki maja ogromny) jmest wynikiem hormonow.To wszystko wpedza mnie w kompleksy.
Czy ktoras z was zna lekarza z Lodzi ktory moglby mi pomoc,ktory zna sie na tym co robi i potrafi wysluchac?Raczej panstwowo,prywatnie zbyt wiele juz wydalam.
więc w Czeladzi przyjmuje w poradni na ul. 21 listopada 12 , ale w internecie znalazłam informacje, że przyjmuje w Sosnowcu na ulicy Niweckiej( nie wiem czy to sprawdzona informacje)-http://www.znanylekarz.pl/lekarz-18570-iwona-labecka-gorczyca-ginekolog-sosnowiec.php
Nazywa się Iwona Łabęcka - Gorczyca . Numer tel do poradni są w internecie. Lekarka ta prowadziła ciąże mojej bratowej i była bardzo zadowolona. Ja u niej kiedys tez byłam i jest ok. kilka koleżanek tez do niej chodzi i nikt nie narzeka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum