Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 470 dni temu Posty: 10681 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-07-17, 01:22
krowka17, no ja mam nadzieje
postanów sobie to silnie
przypomnij sobie ile razy cię skrzywdził nie tylko fizycznie ale i psychicznie
niech wszystko do ciebie dojdzie, jaka to chora sytuacja, jak się czujesz
wtedy powinnaś nabrać siły
zerwij i siedź z nami, my cię zmotywujemy
POWODZENIA
hehe.dobrze ze trafilam na to forum sama bym nie poradzila sobie a tak to moge z wami pogadac;) nie dosc ze ja mloda to jeszcze wy mlode i mozemy gawedzic;)
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 631 dni temu Posty: 2362 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-07-17, 07:59
krowka17, jakoś dziwi mnie Twoje przywiązanie do Bartka. nie jesteście ze sobą zbyt długo, jesteś młoda, możesz spokojnie znaleźć sobie kogoś innego. i co z tego, że chodzicie razem do szkoły. bez przesady, żeby to był problem. koleś jest nienormalny. co to za metoda rozwiązywania problemów.zapewne wolisz poczekać jeszcze z 10 lat, aż sytuacja się rozkręci? jestem jeszcze w stanie zrozumieć mężatki, które mają ileś lat i ciężko im się wyrwać ze związku, bo dzieci, bo nikogo nie znajdą, bo sa stłamszone. ale chyba na taki stan u Ciebie za wcześnie. więc działaj
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-17, 08:42
[b]krowka17,[/b] to są twoje słowa naisane parew postów wczesniej
Cytat:
raz jest kochany i slodki a raz jest potworem..ciagle wracalam bo on blagal i plakal.
a to fragment mojego postu cytatu ze stromy kobiet maltretowanych
Cytat:
zaprzeczanie zarzutom złego traktowania, wmawianie Tobie, że sam(a) ponosisz winę za złe traktowanie, okazywanie przy innych dobroci i cierpliwości, płacz i błaganie Cię o przebaczenie, przyrzekanie, że to się już więcej nie zdarzy.
pamiętaj że to jest tylko jego gra on udaje bo drugiej takie naiwnej ja ty (sory ale to on cię za taka uważa) nie znajdzie wcześnie .... wiec walcz i odjedz od gnoja a jak ci będzie smutno to zaprazszam na "mam doła" tam zawsze ktoś coś powie i pocieszy... i teraz już masz bac silną kobietą
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 191 dni temu Posty: 5373 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-17, 14:48
fajna babka, swietnie to napisala, niki rowniez
jeszcze raz sie zastanow i zacznij dzialac..
przeciez my ciebie nie znamy i patrzymy na sprawe zupelnie obiektywnie
i doradzamy jak najlepiej potrafimy
nikt nie chce zebys cierpiala wiec zastanow sie jakie zycie wybierasz....
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum