Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 133 dni temu Posty: 845 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Ania
Wysłany: 2008-06-21, 16:33
Tylko ze my jestesmy ze soba juz przeszlo trzy lata i nic takiego sie nigdy nie zdarzylo...a teraz on uwaza ze nic sie nie stalo...moze troche go sprowokowalam bo rzucilam w niego zegarkiem ktory mi kupil....wiecie on nawet nie umie o tym porozmawiac...Jestem w kropce nie wiem co dalej...
Wysłany: 2008-06-21, 16:56
Najgorsze jest to ze ja wiedzialam co zrobic w takiej sytuacji...mialam mocne postanowienie ze sie spakuje i odejde od razu bez zastanawiania sie...a teraz kiedy cos takiego sie stalo to ja tak naprawde nie chce odejsc...chce mu dac druga szanse...
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: hmm... zawieszony....
Wysłany: 2008-06-21, 16:59
skinnybitch napisał/a:
teraz kiedy cos takiego sie stalo to ja tak naprawde nie chce odejsc...chce mu dac druga szanse...
Znasz Go najlepiej .......... ja znam przypadki ze jak facet raz uzyl sily wobec swojej kobiety to pozniej juz nie mial chamulcow przed podobnym czynem
Tego sie kochana boje u Ciebie
_________________ ...Standing in the rain
Calling out your name
Life is not the same
Without you...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 133 dni temu Posty: 845 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Ania
Wysłany: 2008-06-21, 17:02
Wiesz Katti znam go juz tyle czasu i wiem ze tak naprawde tego nie chcial i wiem tez ze nigdy by mnie nie uderzyl...widzialam wczoraj w jego oczach jak bardzo tego zaluje i jak bardzo przykro mu jest....kocham go nad zycie i nie chce odejsc...
w ogóle nic nie dociera??
skinnybitch napisał/a:
moze troche go sprowokowalam
no ale sorry dusiłaś go?
co to za prowokacja?
żadna
skinnybitch napisał/a:
chce mu dac druga szanse...
na co tym razem?
wiesz, że on może zrobić tak czy inaczej gorzej jeszcze raz? bo nauczki nie dostał
ludzie nie muszą być z natury agresywni żeby nagle wybuchnąć i kogoś pobić, udusić, zabić . . .
kochana, rób co chcesz
my tu tylko dostajemy relacje, że tak powiem
to ty go znasz, to ty powinnaś wiedzieć
ja osobiście bym się spakowała i jeszcze bym tym zegarkiem całym walnęła mu w łeb . . .
skinnybitch, mówiłaś chyba
ale nie mnie masz uwielbiać
siebie , rozumiesz?
ja wiem, jednorazowe.. możliwe.. poniosło? może... nie wie co w niego wstąpiło? może...
ale to było, i może być jeszcze nie raz
są i takie gdzie kochają mimo tego, że bez ciemnych okularów nie wyjdą z domu, co by podbitego oka nie było widać
wiesz.. nie ma się gwarancji, że ktoś nie zrobi tego po raz kolejny
ale nie ma też że zrobi
dlatego takie decyzje są trudne
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 280 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-06-21, 22:48
katti napisał/a:
skinnybitch napisał/a:
Tylko ze my jestesmy ze soba juz przeszlo trzy lata i nic takiego sie nigdy nie zdarzylo..
Znam pare gdzie byla bajka , a po 4, 5 roku chodzenia tak ja lał ze wyladowala w stanie krytycznym w szpitalu
skinnybitch napisał/a:
moze troche go sprowokowalam
Ona tez tak mowila .......... odrazu mi sie czerwona lampka wlancza
skinnybitch napisał/a:
wiecie on nawet nie umie o tym porozmawiac..
I nie bedzie umial Bo niby co ma Ci powiedziec rzadko kiedy facet przyzna sie do bledu.......a jego postepowanie to duzy problem
Wspolczuje Ci, naprawde
zgadzam sie z tym w 100%,czasami po tak długim czasie też coś może sie zmienic.może coś tak wpływa na niego że robi sie agresywny.ale to żadne usprawiedliwienie.ja bym sie palanta bała
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum