Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 370 dni temu Posty: 3858
Profil:
Wysłany: 2008-03-23, 13:24
anusek napisał/a:
chyba że madzia ją tak podstępnie lansuje
jasne
ja tez o niej wczoraj przeczytalam, jak szukalam piosenki na wrzucie byl banner z nia wiec w niego kliknelam:) i tak sie dowiedzialam i to nie zadna sciema wpiszcie w google "gaga z" a wyskoczy wam jej oficjalna strona, tam mozna posluchac singla i dowiedziec sie wiecej ja jak tylko otworzylam ta strone i uslyszalam jej glos to od razu zamknelam:-| beznadzieja...ale obawiam sie ze faktycznie za jakis czas bedzie o niej glosno
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 323 dni temu Posty: 5504 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-03-24, 21:37
no tak, dobry sposób na LANS
Ale mi się wydaje, że to jakich wkręt
Tzn, wolałabym w to wierzyć.. bo mi ręce opadają jak widzę te gwiazdy wszystkie, a tu taka kolejna miałaby być.. nie wytrzymię
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-24, 21:39
cerratka nie martw sie za jakies poł roku piersi jej urosna o jakies 3 rozmiary i wszyscy przestana zwracac uwage na jej głos a kazdy bedzie sie zastanawiał czy urosły w naturalny( cudowny) sposób, czy od masowania jej byłego tudziez obecnego tylko ktorego czy sobie wszczepiła implanty -czemu bedzie stanowczo zaprzeczac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum