Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 252 dni temu Posty: 85
Profil:
Wysłany: 2008-02-29, 13:30 gafy i pozytywy
pewnie macie tak jak ja, ze idziecie ulicą i macie kupe śmiechu z tego jak niektórzy sie ubierają co;)
moim zdaniem najwieksze wpadki zwyklych ludz...
czarny stanik i biala bluzka
biale skarpetki i czarne buty (okropnosc na uczelni u mnie sa takie laski co tak chodza)
rajstopy wystające zza spodni
żólte włosy
starodawne adidasy z siateczka
sandaly end skarpetki
no ale popełniać błędy jest rzeczą ludzka .....................
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-29, 13:43
jak szłam któregoś dnia do szkoły to szła laska... cała ubrana na różowo... normalnie calutka... a żeby tego było mało... miała psa... coś jak york... prowadziła go na smyczy... pies miał na sobie różowe ubranko
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 219 dni temu Posty: 1510 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-02-29, 13:52
Anija napisał/a:
jak szłam któregoś dnia do szkoły to szła laska... cała ubrana na różowo... normalnie calutka... a żeby tego było mało... miała psa... coś jak york... prowadziła go na smyczy... pies miał na sobie różowe ubranko
to coś jak z filmu "Legalna blondynka"
Mnie denerwuje taki widok i to nie żadki -mamusia wypielęgnowana (fryzura, pełen makijaż,tipsy) z małym dzieckiem ( dziecko brudne, pogniecione ubranko,śpik pod nosem).Nawet husteczki nie ma bo całej miejsce w torebeczce wielkości kosmetyczki zajmują jej kosmetyki
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Mnie drażni jak idzie jakaś panna, która nie jest jakąś super szczupłą i piękną modelką, a ubierze się w obcisłą bluzeczkę odkrywającą pępek, spodnie biodrówki i tłuszcz się bokami wylewa. Bleeee
Ja nie mówię bo też do szczyupłych nie należę ale staram się tak ubierać żeby zakryć mankamenty mojej figury
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-29, 16:06
facet w skórzanej kurtce czarnym najzwyklejszym dresie jakie sie nosiło jak ja jeszcze do podstawowki chodziłam i adidasach czerwonych lub białych ktore z daleka oczy wybijaja kolorem ...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 303 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-02-29, 16:34
Madae napisał/a:
facet w skórzanej kurtce czarnym najzwyklejszym dresie jakie sie nosiło jak ja jeszcze do podstawowki chodziłam i adidasach czerwonych lub białych ktore z daleka oczy wybijaja kolorem ...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-02-29, 17:51
mnie np drażni jak widzę, że dziewczyny nie patrzą się w lusterko. Dzisiaj widziałam taką dziewczynę np - miała brzydkie łydki - takie grube strasznie takie jak beczki. I ubrana była w kurtkę spodnie takie za kolana i miała takie kolorowe rajtuzy - pierwsze na co się zwracało uwagę jak się na nią patrzyło to właśnie te nieszczęsne łydki
Ja naprawdę nie rozumiem, że niktóre laski zamiast podkreślać to co jest w nich najładniejszego to podkreślają swoje mankamenty
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 303 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-02-29, 19:07
cerrata napisał/a:
chyba lakierków Klakier to kot Gargamela ze Smerfów
ja tak mowie na lakierki
Kociak napisał/a:
mnie np drażni jak widzę, że dziewczyny nie patrzą się w lusterko. Dzisiaj widziałam taką dziewczynę np - miała brzydkie łydki - takie grube strasznie takie jak beczki. I ubrana była w kurtkę spodnie takie za kolana i miała takie kolorowe rajtuzy - pierwsze na co się zwracało uwagę jak się na nią patrzyło to właśnie te nieszczęsne łydki
Ja naprawdę nie rozumiem, że niktóre laski zamiast podkreślać to co jest w nich najładniejszego to podkreślają swoje mankamenty
a mi to nie przeszkadza, jesli miala sie ochote tak ubrac to czemu nie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum