Autor
Wiadomość
DJ Cerrata borelop !
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 322 dni temu Posty: 5495 Skąd: Wrocław Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-05-10, 16:55
bluza w spodniach albo sweter
też tak chodzą wsioki
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-10, 22:46
u mężczyzn koszula w spodnie i szelki, a spodnie tak podciągnięte, że ma się wrażenie, że zaczynają się pod pachami.
pozytywne- dobieranie strojów do okazji. czyli nie brac na piknik obcasów, a na elegancką kolację w restauracji klapek
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
kakua Wielki Marsz
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 155 dni temu Posty: 65 Skąd: ze wsi :) Profil: Imię: kaska
Włosy: ciemne
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-05-13, 17:40
Ostatnio na uczelni widziałam dziewczynę w stroju jak do gry w tenisa, tzn krótka spódniczka i t-shirt z kołnierzykiem, do tego tenisówki...i wszystko blady róż...Dal mnie to był horror no ale kwestia gustu, ona tam wyglądała na zadowoloną
Wysłany: 2008-05-14, 21:31
wkleje Wam kilka obciachów wg.mnie
ona jest dla mnie jednym wielkim obciachem
mówi samo za siebie
nienawidze kolesi po solarce
no i na deser ikona obciachu
_________________ Moje hobby,mój relax
http://img410.imageshack....404/malerk0.jpg
paznokietki
niki
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 482 dni temu Posty: 1406 Skąd: wałbrzych Profil: Imię: monika
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-05-14, 21:53
tragedia, skarpetki sa tutaj najbardziej lajtowe. a ta siatka to nie wiem co to miało byc
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
iggy
Informacje: Dołączył: 24 dni temu Posty: 30 Profil:
Wysłany: 2008-05-14, 21:57
nom Lil'Kim ma to do siebie,że lubi szokowac,ale czy ona czasem zerka w lustro.Masz rację,że skarpetki przy reszcie to lajcik
_________________ Moje hobby,mój relax
http://img410.imageshack....404/malerk0.jpg
paznokietki
Tilia
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 106 dni temu Posty: 515 Profil:
Wysłany: Wczoraj 11:41
Czy Ci chłopacy nie widzieli się w lusterku porażka
A skarpetki,no cóż
Partner: L
Wysłany: Wczoraj 11:44
ale mi sie wydaje,ze u tych chlopakow to nie jest efekt solarium,tylko sa wysmarowani takim kremem,przed pokazami miesni sie takimi smaruja
no ale i tak mogliby sie umyc zanim do zdjec zaczeli pozowac
a po komplecie - skarpetki i sandaly - poznaje sie tutaj Polakow zeby bylo malo to nosza biale skarpety
Wysłany: Wczoraj 13:10
angik1683 napisał/a: sa wysmarowani takim kremem,przed pokazami miesni sie takimi smaruja
albo jodyną
no i nie widzę na nich nawet pół mięśnia
a skarpety i sandały.. boże ja tego nie rozumiem, przecież to jest taka wiocha... gir nie myją że je tak zasłaniają?
Partner: L
Wysłany: Wczoraj 13:15
DJ Cerrata napisał/a: no i nie widzę na nich nawet pół mięśnia
bo moze maja rozwiniete miesnie krocza , a ze na zdjeciu sa ubrani to nie widzisz
[ Dodano : 2008-05-15, 12:21 ]
bronzer sie to nazywa albo jakos tak,a tansza wersja ktorej byc moze Ci chlopcy uzyli to - brazowa pasta do butow
Wysłany: Wczoraj 15:58
chłopaki chyba tubke samoopalacza na twarz wysmarowali
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
DJ Cerrata borelop !
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 322 dni temu Posty: 5495 Skąd: Wrocław Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Wysłany: Wczoraj 16:06
no tak to właśnie wygląda...
niezbyt estetycznie