ta babka w rajstopach z majtkami na wierzchu to rzeczywiscie przesada
jest obrzydliwa
mi się jeszcze nie podoba skóra + adidasy, u facetów marynarka, nawet jeśli ma sportowy krój + adidasy, a niestety często takich widuję
Informacje: Dołączyła 434 dni temu Posty: 6463 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-29, 22:20
jesli adidasy sa dobrze dobrane...a marynarka sportowa i pod nią t-shirt a nie koszula to mi nie przeszkadza u faceta wtedy
gorzej jak jest ciemna, taka galowa marynara, kanty...koszula z kołnierzykiem i jeszcze krawat ...wszystko lub tylko spodnie i marynarka ciemne a do tego pomaranczowe adasie...albo białe....no zgon poprostu...ostatni krzyk mody...biedna jak to widzi to wrzeszczec przestac nie moze
Informacje: Dołączyła 185 dni temu Posty: 352 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 160 cm
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-03-01, 09:07
a ja nie mogę zrozumieć po co dziewczyny ubierają buty na obcasach - przykładowo widziałam taką ostatnio w szpilkach i do tego wielki plecak na plecach.... paskudnie to wygląda
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 454 dni temu Posty: 4447
Profil:
Wysłany: 2008-03-01, 10:12
a czemu? ja nie mowie tu o sobie, ale czesto widze dziewczyny w krotkich spodnicach ala spotrowych/z materialu "dresowego";) i do tego delikatne buty sportowe+wlasnie cienkie skarpetki. nawet fajnie, no ale kazdemu podoba sie co innego
_________________ Cała w twoich rękach, dzięki Tobie wiem co w życiu ważne jest...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 421 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-01, 10:17
madzia napisał/a:
czesto widze dziewczyny w krotkich spodnicach ala spotrowych/z materialu "dresowego";) i do tego delikatne buty sportowe+wlasnie cienkie skarpetki. nawet fajnie, no ale kazdemu podoba sie co innego
ja również dużo dziewczyn widzę tak ubranych (zwaszcza latem)
i mi się to podoba
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum