pierwszy film obejrzałam do połowy.. dalej nie dałam rady... 2 i 3 nie dałam rady... o jej...;( jestem w szoku... płakać mi się chce.. to żywe stworzenia!!!!!!! jak można robić takie rzeczy!!! to powinno byc karalne!! o jej.. nie moge...
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Nie wierzę, że którakolwiek kobieta ubrałaby futro po zobaczeniu czegoś takiego, futro zdarte z pięknego, niewinnego, przede wszystkim żywego stworzenia, które umierało w niewypowiedzianym bólu dla czyjejś zachcianki... Nie potrafię też uwierzyć, że człowiek jest zdolny do tak koszmarnych czynów, żeby zrobić coś takiego trzeba być potworem... Traci się wiarę w ten świat jak coś takiego się widzi, żałuję, że obejrzałam ten film
Nie wyobrażam sobie ubrać naturalne futro. NIe rozumiem kobiet które są dumne z posiadania futra za tysiące dolarów. Im powinno się puszczać takie filmy! Codziennie na dzień dobry i dobranoc!Może by im dało trochę do myślenia
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 318 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-31, 18:27
nie stac mnie na futra więc nie mam dylematu,ale i tak jestem na nie,za bardzo kocham te futrzate stworzonka żeby je na sobie nosic i właściwie to po co,sztuczne też są ładne
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum