od miesiąca mam grzywkę którą zawsze chciałam mieć ale bałam się ze będę głupio wyglądać (wręcz przeciwnie to był traf w dziesiątkę) z grzywką czuję się świetnie naprawdę super
no może trzeba często myć włosy ponieważ moja grzywka szybko się przetłuszcza no ale nie sprawia mi to wielkiego problemu grzywka prasuje prawie każdemu
a jeśli mogę spytać, to jaką masz grzywkę, taką prosto ściętą czy taką raczej "schodkową" Ja wybrałam "schodkową" bo stwierdziłam, że taka ścięta jakoś do mnie nie pasuje ale też mam kilka fryzurek zachowanych
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 582 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-06-26, 11:07
Ja mam grzywkę od dwóch miesięcy ,asymatryczną -cieniowaną i jestem zadowolona chociaż jak sobie przypomne jakie kiedyś miałam kudły to mi się ryczeć chce głopia byłam i tyle.
ja też od niedawna mam grzywkę i to taką najprostszą ściętą i innej sobie u siebie nie wyobrażam, choć te cieniowane są świetne czuję się świetnie w grzywce i prędko się jej nie pozbędę.
szukałam i szukałam fryzur z grzywką bo chciałam cos zmienic w końcu mam grzywkę na całej szerkości czoła ale nie prostą tylko cieniowaną i jestem zadowolona
heh, jak byłam mała do przed grzywką jak przed ogniem uciekałam, a teraz od jakiegoś czasu grzyweczka zdobi moje lico i jest mi z tym dobrze:D teraz mam włosy krótkie i grzywkę (początkowo cieniowaną) zaminiłam na krótką, całkiem prostą (inaczej obciać się nie umiałam,a znowu czegoś zepsuc nie chciałam:P) i w połaczeniu z czerwoną miedzią wygląda całkiem, całkiem..;)
_________________ rokiiiiisssss nadchodziiiii/chwilowo w domciu
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 362 dni temu Posty: 309 Skąd: Lublin
Profil: Imię: Gosia
Wzrost: 170
Włosy: jakiś taki dziwny
Stan: panienka z okienka
Wysłany: 2007-07-14, 13:29
Ja zawsze miałam grzywke bo mam wysokie czoło i mi bez grzyweczki jest brzydko kiedyś jej nienawidziłam bo nikt nie nosił grzywek ale to jeszcze czasy podstwówki a teraz kocham swoją grzyweczkę i ciesze się że jest teraz taki szał na grzywki nawet moja psiapsóła sobie grzyweczkę zrobiła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum