Bo najlepiej przed tym jak zrobi sie grzywkę- sprawdzic jak się w niej będzie wygladac. Sa przeciez specjalne programy, w których mozna dopasowac sobie odpowiedni fryz żeby później nie żałowac np.
http://www.colgate-palmol...molive_fryzjer/
Ja sama marze o bardzo jasnym blondzie, ale włosy mam dosc zniszczone i na razie musze o tym zapomniec
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-08-12, 06:54
sylfiaaa, czyli tak jak ja próbowałam z różnymi fotkaki i zawsze strasznie.... widocznie taka piękna jestem że program nawet nie chce mi pomóc...
wczoraj szłam do fryzjera po przedluzana grzywkę do wysokości ucha grzywkę ale jak koleżance opowiedziałam jak to widzę to stwierdziła że w życiu mnie tak nie obetnie bo mi włosy będą do oczu lecieć a trza bede miała wtedy dziwnie nie proporcjonalną ... doradziła mi je tylko wystopniować ....wniosek z tego najlepiej iść do koleżanki fryzjerki co cię zna i niech ci doradzi jak ona to widzi ale musi cię trochę znać by wiedzieć co lubisz jak najczęściej chodzisz ubrana
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum