angik1683, ja też zawsze mam fryz bez grzywki...ostatni raz grzywke miałam w podstawówce i też się zastanawiam nad jakąś grzyweczką....ale mi będzie chyba brzydko....bo ja okularki nosze na co dzień a to już grzywka nie może być za bardzo długa tak jak na tych foteczkach. które pokazałaś...może masz jakieś fotki z grzywką i z okularkami to prosze wrzuć co tam masz
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 415 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-30, 12:15
Donn, wlasnie szukam,ale nic nie ma
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-30, 13:44
ja chętnie bym sobie zrobiła coś z moimi włosami jaka przedłużana grzywek coś w rodzaju tej na zdjęciu ale boje się 2 rzeczy czy mi to szybko odrosnie bo jak mi sie nie bedzie podobać albo nie będę umiała układać włosów pod taką grzywkę to będę śmiesznie wygadać bo ja mam proste włosy a chciał bym do nich dołożyć takie wystopniowanie. Druga rzecz której sie obawiam że z taką grzywką zacznę przypominać siostrę całe życie nosiłam do góry zaczesane włosy żeby mi nie mówili że cała siostra...
Informacje: Dołączyła 325 dni temu Posty: 107 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Sabina
Wysłany: 2008-08-07, 12:07
asia21_87 napisał/a:
po czym wnosisz
Po tym jak była na takiej małej imprezce i faceci gadali że uwielbiają kobiety z grzywką... Wymieniali te sławne aktorki które mają... I wogóle dużo razy się spotkałam z przypadkiem że faceci lubią grzywki (oczywiście faceci co mają styl i gust a nie wieśniaki ) ja robie na jesień znów bo na lato to by mi przeszkadzała... jak miałam to faceci szaleli
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 513 dni temu Posty: 11029 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-08-07, 14:04
Cytat:
faceci gadali że uwielbiają kobiety z grzywką...
matko boska...
Sabina napisał/a:
(oczywiście faceci co mają styl i gust a nie wieśniaki )
no ręce i cycki opadają...
jakież ty inteligentne tezy stawiasz
A mój facet nie ma stylu i jest wiesniakiem jeśli nie podobam mu się w grzywce? Ja sięsama sobie nie podobam, bo mi nie pasuje...
Ja facet za tobą szalej tylko dlatego, że masz grzywkę to współczuję
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 222 dni temu Posty: 207 Skąd: z tamtąd:)
Profil: Imię: Sylwia
Wzrost: 164
Włosy: już prawie blond:)
Stan: zakochana do szaleństwa:)
Partner: Mateusz:)
Wysłany: 2008-08-07, 14:13
a ja mam grzywke, i bardzo wysokie czoło i grzywka to moje jedyne zbawienie aby je zakryc, i czuję się w niej fajnie... jesli chce to zaczesuje włoski na bok i nie mam jej na całym czole, a czasem podpinam sobie i tez jest w miare ok:) trzeba mieć tylko dobrego fryzjera który ją umiejetnie zrobi:-)
_________________ <<<Kochaj ciągle od nowa...
Kochaj jakbyś nie zaznał krzywd...
I żyj jakbyś się nie bał...
I tańcz jakby nie patrzył nikt...>>>
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 415 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-07, 14:15
seli19 napisał/a:
trzeba mieć tylko dobrego fryzjera który ją umiejetnie zrobi:-)
ale jesli komus nie pasuje grzywka,to nawet najlepszy fryzjer nie pomoze
mi tez nie pasuje taka na cale czolo,podoba mi sie u innych ale ja wygladam jak idz stad i nie wracaj wiec mam grzywke na bok
Wzrost: 164
Włosy: już prawie blond:)
Stan: zakochana do szaleństwa:)
Partner: Mateusz:)
Wysłany: 2008-08-07, 14:40
Ja tez wiele lat chodziłam w długich prostych włosach- bez grzywki, ale kilka miesięcy temu fryzjerka mnie namówiła i jestem bardzo zadowolona ale tak racja, może i nie każdemu pasuje grzywka:-)
_________________ <<<Kochaj ciągle od nowa...
Kochaj jakbyś nie zaznał krzywd...
I żyj jakbyś się nie bał...
I tańcz jakby nie patrzył nikt...>>>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum