Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 503 dni temu Posty: 273 Skąd: zewsząd
Profil: Imię: Ewelina
Wzrost: 169
Włosy: ciemna czekolada
Stan: w stałym związku
Wysłany: 2007-07-14, 22:20
a ja mam też taka sama jak vermilla pokazała foto, tylko włosy nawet dłuższe i na równo ścięte a grzywka gruba i bujna taka fryzurke już przez dł. czas mam ale we wtorek wybieram się na odświeżenie może odważę się na postopniowanie ale długść zostawię (czyli za łopaki) i jakoś grzywkę rozrzedzę
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 494 dni temu Posty: 5526 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-07-19, 13:28
Ja tez nosze grzywkę od jakiegoś czasu..chociaż na zdjęciu obok jestem bez;) Moja grzywka jest podobna do tej ze zdjęcia "135". Niestety w upalne dni grzywka nie jest praktyczna
Wysłany: 2007-07-19, 14:00
nom a co dopiero powiedziec jak sie olapac z grzywka jak się upnie do góry do wyłazi bokami poźniej opuscisz to jest podniesiona do góry. a pozatym gorąco z grzywka
Wysłany: 2007-07-20, 18:33
Cytat:
no ale wiesz, ja tak napisałam odruchowo, bo ja zawsze po opalaniu myję się cała wraz z włosami
A widzisz, o tym nie pomyslalam hehe W takim wypadku opaska jest jak najbardziej na takkkkkk
[ Dodano: 2007-07-31, 20:39 ]
Kurdeee dziewczęta wklejajcie jakieś nowe zdjęcia jak macie, bo ja nic nie moge znaleść ciekawego a chce obciąć grzywkę jakoś inaczej
Wysłany: 2007-08-02, 22:45
vermilla napisał/a:
a możesz napisać o jaką mniej więcej grzywkę Ci chodzi, bo nie bardzo wiem jakie zdjęcia mam załączyć
Załączaj co masz a o jaką ,,mniej więcej" mi chodzi możesz zobaczyć w dziale poznajmy się, tam jest moje zdjęcie (chce coś podobnego, ale nie takiego samego )
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 481 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-08-02, 23:26
Podoba mi sie ta grzywka 26mj.
Dzięki Vermilla za foto, bo tę fotke miałam w innym kompie, a drukarkę mam tutaj, wydrukuję i zaniosę do fryzjera, do innego, bo jedna fryzjerka mi odradzała grzywkę.
Mam co prawda wysokie czoło, ale niestety cienkie włosy. A ona musi wziąc do grzywki więcej wlosów rówież z srodka, a co za tym idzie zmniejszy mi sie po bokach ilość włosów. Sama już nie wiem co zrobić.
Wysłany: 2007-08-03, 06:51
Nimfetka napisał/a:
Mam co prawda wysokie czoło, ale niestety cienkie włosy. A ona musi wziąc do grzywki więcej wlosów rówież z srodka, a co za tym idzie zmniejszy mi sie po bokach ilość włosów. Sama już nie wiem co zrobić.
przestań ja mam kolezanke która ma włosy jak u wróbelka i pomimo tego ma grzyweczke ale lekką. i dobrze wyglada. a Ty tym bardziej ze masz wysokie czolo to mysle ze jeszcze lepiej bedzie wygladac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum