Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 721 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-06-19, 22:32
Mnie na wesele ostatnio kolerzanka (fryzjerka) czesała i wyszło jej super Zrobiła mi tak zwaną kokardę,włoski mocno usztywniła i pospinala wsówkami(ponad piećdziesięcioma ) w kokardę.Fryzurka wygląda cudnie i mocno się trzyma (trzy godziny walczyłam ze spinkami aby wloski wrócily do normalnej pozycji )do tego jest na tyle wysoko upięta że spokojnie wepniesz welon
Już rozmawiałam z moją fryzjerką i mamy kilka koncepcji, ale wiecie, ja jstem taka troszkę maniaczka włosów i wciąz szukam nowych inspiracji. Mam już wymyślną koloryzację jaką będziemy robić, a teraz szukam coś z upięć.
PS. Dziękuję madzia za podrzucenie tych stronek
[ Dodano: 2007-06-20, 22:56 ]
takie coś mi dziś wpadło w łapki
img%20(1).jpg a to mi się podoba ale do patrzenia, chyba tak bym się nie uczesała...
Plik ściągnięto 1011 raz(y) 9,4 KB
_496917_n.jpg
Plik ściągnięto 1011 raz(y) 5,85 KB
low%20bun.jpg też jest oki
Plik ściągnięto 1011 raz(y) 9,42 KB
Opis zdjecia: ewntualnie taki, ale chyba mam za krótkie włosy...
Zastanawiałam sie nad loczkami, ale bezpieczniej będzie jak zepnę włosy. Mam niestety grube, trudno skręcające sie włosy w ogromnej ilości wiec jeżeli nawet ułożone będę miała loczki to i tak po jakiś 3 godzinach wyprostują sie.... Ale ogólnie fryzurki na fotkach podobają mi się
Ten trzeci bardzo mi się podoba
W przyszłym tygodniu wydrukuję te fryzurki które mi się podobają( a jest tego trochę...) i pojadę do mojej fryzjerki. Niech ona mi doradzi co będzie najlepsze na moje włosy.
te hiszpańskie koki rzeczywiście śliczniutkie, takie wdzięczne są
loki też uper, ale nie na całonocne weselicho
kroplarosy napisał/a:
W przyszłym tygodniu wydrukuję te fryzurki które mi się podobają( a jest tego trochę...) i pojadę do mojej fryzjerki.
i tak będzie najlepiej ona najlepiej doradzi
Wysłany: 2007-06-29, 11:04 Fryzury ślubne
Dzień Twojego ślubu jest jednym z najważniejszych w życiu. Z tego też powodu każdy pragnie, by wszystko przygotowane było idealnie: kwiaty, ciasta, fotografie, muzyka i oczywiście Twoja ślubna fryzura. Biorąc pod uwagę wszystkie aspekty ślubu, włosy muszą wyglądać lepiej niż kiedykolwiek.
Niektóre Panny Młode preferują uczesanie w formie efektywnego upięcia bądź koka, inne natomiast wolą delikatnie rozpuszczone kosmyki.
Ważnymi czynnikami wpływającymi na wybór odpowiedniej fryzury ślubnej są dodatkowo: model sukni ślubnej, typ welonu lub też rodzaj biżuterii ozdobnej do włosów, którą zamierzasz przypiąć do uformowanej fryzury.
Jeśli będziesz mieć suknię ślubną z dużym dekoltem, delikatne i miękkie fale dodadzą Ci uroku opadając na odsłonięte ramiona. Jeśli natomiast Twoja suknia będzie miała mały dekolt powinnaś wziąć pod uwagę ciekawe i oryginalne koki i upięcia. Aby przyjrzeć się wszystkim ciekawym i nietypowym rozwiązaniom zapraszamy do obejrzenia galerii "Fryzury ślubne".
Z pewnością wśród niezmiernej ilości fryzur ślubnych każda z Pań wybierze coś odpowiedniego dla siebie - a potem nie pozostaje już nic innego jak udać się do fryzjera, który stworzy dla nas wymarzoną fryzurę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum