Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 128 dni temu Posty: 1154
Profil: Włosy: randomowy)
Stan: panna
Partner: P.
Wysłany: 2008-07-31, 13:34
Chyba najfajniejsze teraz sa takie fryzurki z rozpuszczonych wlosow.. Bardziej kobiece.. Choc z drugiej strony te zwiazane sa bardziej eleganckie... Eh..sama bede miala (kiedys) dylemat.. Ale to tez od wlosow Panny Mlodej duzo zalezy..
Ja sie zastanawiam tzn ściśle mówiąć to na razie mniej więcej rozglądam co i jak:)
Ale chcialabym mieć rozpuszczone wloski i pokręcone delikatnie (tylko bez żadnych sztucznych prosciutkich loczków) włosy mam ciemne długie i grube Welonki i welony mi się nie podobają ewentualnie na jkiś kwiatej bym sie mogła zgodzić ale najlepiej to nie chce mieć nic na włosach i absolutnie żadnego koka
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 185 dni temu Posty: 166 Skąd: Gdańsk
Profil: Imię: Karolina
Wzrost: 168
Włosy: blond
Wysłany: 2008-08-25, 18:50
Moim marzeniem od zawsze było mieć długie blond, rozpuszczone i delikatnie pofalowane włosy do ślubu. bez żadnych upiec ozdób itd , nikt mnie nie przekona do czegoś innego. Strasznie podobała mi sie Agata Paskudzka na swoim ślubie z Rubikiem... Ideał fryzury i sukni ślubnej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum