Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 376 dni temu Posty: 4887 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-05-25, 02:33
DJ Cerrata, sama nie czujesz jak rymujesz
DJ Cerrata napisał/a:
czary mary i efekt trwały
Wysłany: 2008-07-09, 18:09
jestem na etapie poszukiwan..
to co mi dzis wpadlo w oko...
1.jpg
Plik ściągnięto 189 raz(y) 40,74 KB
2.jpg
Plik ściągnięto 189 raz(y) 15,58 KB
3.jpg
Plik ściągnięto 189 raz(y) 27,73 KB
4.jpg
Plik ściągnięto 189 raz(y) 34,16 KB
5.jpg
Plik ściągnięto 189 raz(y) 31,31 KB
6.jpg
Plik ściągnięto 189 raz(y) 17,94 KB
7.jpg
Plik ściągnięto 189 raz(y) 20,22 KB
Wysłany: 2008-07-09, 18:44
ja sie zastanawiam nad takim pol kokiem, cos jak na 3 fotce,bo jak wszystkie wloski zepne to wygladam jak czterdziecha
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-07-09, 23:11
chciałabym takie rozpuszczone długie jak ta blondynka, tylko włosy jeszcze musze trochę zapuścić. niektóre koki trochę babciowate ( pierwsze zdjęcie kok z prawej)
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 376 dni temu Posty: 4887 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Wysłany: 2008-07-09, 23:19
za dwa tygodnie mam wesele kuzynki wiec jak bede sie czesala to juz poprosze o taka fryzurke jaka bym chciala na slubie miec (tak na probe),tylko najpierw musze sie na jakas zdecydowac
ale mysle wlasnie o czyms takim jak Niki - 3 fotka
ja zapuszczam wlosy tak za lopatki a na slub nawine na walki potem te loczki tak luzno upne i bedzie piekny kok z miejscem na diadem.... a spod koka bedzie welon wychodzil;) ja juz mam obraz swojej fryzury i nie zmienie zdania nigdy:P podlukalam ja jak moja szefowa w zakladzie czesala i obiecalam sobie ze takie cos bym chciala miec mimo ze ma swoje lata do slubu mnie uczesze:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum