Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 133 dni temu Posty: 2935 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-09-17, 09:27
a ja zapuszczam wlosy i bede miala w polowie upiete a w polowie rozpuszczone loki i do tego dopiety welon:) ja juz mam swoja wymarzona i koniec kropka:P
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 674 dni temu Posty: 2425 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-09-25, 18:38
mi się marza rozpuszczone włosy, dlatego zapuszczam, chociaz w połączeniu z koczkiem też są ok, samego koka nie lubię za bardzo, bo się głupio czuję z "łysa" szyją
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 277 dni temu Posty: 2076 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-09-26, 12:13
znowu wszystko na dlugie wlosy.. czyli nic bym nie wybrala
w sumie to bym chciala chyba miec taka sama fryzurke co mialam na studniowce.... jak znajde jakies zdjecie to pokaze
[ Dodano: 2008-09-26, 13:23 ]
Ok mam tylko takie....
Wtedy mialam jeszcze krotsze wlosy niz teraz.... Fajnie wygladalo, bo nie mialam golej twarzy jak to przy wiekszosci kokow jest.... a takie mi wogole nie pasuja, bo mam dosyc duza buzke i bardzo niefotogeniczna wtedy jestem wygladam po prostu jak czarownica swietokrzyska
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum