Informacje: Dołączyła 493 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-09, 18:59 Fryzury asymetryczne
mam zamiar sie sciac asymetrycznie ..ale jeszcze nie wiem jak jest duzo fryzurek ktore mi sie podobaja ale zadna mnie na kolana jeszcze nie powaliła moze wy cosik wynajdziecie
na poczatek pokaze absolutny hicior tej jesieni asymetryczny grzybek
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 480 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-09, 22:10
Jak dla mnie to najlepsza jest ta ostatnia fryzura 1+(12).jpg
Jednak sama w takiej asymetrycznej fryzurze bym się dobrze nie czuła
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 372 dni temu Posty: 179 Skąd: Radom
Profil: Wzrost: 170 cm
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-10, 10:42
piekne kolory tych wloskow , w szczegolnosci na pierwszym zdjeciu i ostatnim- kolorki przepiekne fryzurki tez fajne takie inne ale ja bym sie nie odwazyla na takie , mam swoje piekne wloski dlugie i dlatego
_________________ I TAK SIE NIE ZMIENIE BĘDĘ SOBĄ NA ZŁOŚĆ TOBIE !!
Informacje: Dołączyła 493 dni temu Posty: 6461 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-10, 10:52
hmmm widziałam takie ładne fryzurki asymetryczne ( nie liczac grzybka ) do długich włosków ale znależć nie moge teraz jak znajde to wkleje
mi tez sie kolorki podobaja te biale fajne ale mi nie byłoby w takich dobrze mysle nad czerwonymi a teraz mam czerń granatu hmmm takie z naciskiem na granat hahahahaha
moja psiapsóła miała kiedy asymetrie... ajj bosko wyglądała.. a ja znalazłam taką..
3uczesanie.jpg
Plik ściągnięto 788 raz(y) 10,99 KB
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 446 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-10, 20:02
bardzo fajna fryzurka, tylko ja potrzebuje troszke dluzsza ale mozna by ja troche przeksztalcic
[ Dodano: 2007-10-10, 22:37 ]
Moje znaleziska i zdjęcia mojej fryzury jak by nie patrzeć również asymetrycznej teraz już z jednej strony ta moja asymetria oko mi zasłania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum