Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 561 dni temu Posty: 5414 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-10-03, 21:40
A ogladala ktoras z was, chyba ostatnio w sobote w TVN bylo ze robi sie teraz na kobiete z klasa ona moze sie i zmieniac...ale i tak w srodku to ta sama "Frytka"
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-10-04, 17:53
Ta rozmowa było okropna.Frytka może ma IQ jak brukselka,ale nie zasługiwała na takie coś.Co Cejrowski chciał udowodnić i komu?Totalny cham i burak.Nie lubiłam go wcześniej,a teraz mam alergię.To nie Frytka ma się tutaj czego wstydzić .
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
Sama z siebie zrobiła taka osobę............ on tylko pytał o epizody z jej zycia a sama siebie obrażała :)ale kazdy ma inne zdanie na ten temat przeciez.......nie lubie jej poprostu:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum