Informacje: Dołączyła 224 dni temu Posty: 1182 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: brazzzz
Stan: patrz suwaczek :)
Partner: L
Wysłany: 2008-04-01, 01:35
wydaje mi sie ze ona nie ma tak do konca swojego stylu i szuka u innych nie jest az taka zla tylko ten nos ja szpeci no ale nikt nie jest idealny i rzeczywiscie fajnie jej w ciemnych wlosach
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 188 dni temu Posty: 707 Skąd: gdzieś na świecie..
Profil: Imię: A.
Wysłany: 2008-04-01, 23:34
smerfetkahh napisał/a:
A mi osobiscie jest jej troche szkoda,bo kazdy tak na nia najezdza
Mi też jej szkoda ale dlatego bo jest taka durna..już dawno zapomniano "bzykanie na ekranie"..gdyby nie była tak głupia to by nikt po niej nie jeździł..no prócz facetów
A w ogóle to nawet najlepsze ciuchy nic nie zrobią w jej przypadku
_________________ Konie kraść, szybować na nich aż do chmur..i zrywać gwiazdki z nieba..
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 336 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-02, 09:35
smerfetkahh napisał/a:
A mi osobiscie jest jej troche szkoda,bo kazdy tak na nia najezdza
wiesz... ona sama sobie na to zapracowała
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
hm.. nie pzrepadam za nia.. do mnie to ona jakos nie przemawia... wydaje mi sie taka jakas... hm... glupiutka... chyba wyznaje zasade.. ze nie wazne co mowia wazne ze wogole o niej mowia... przykre.. ale prawdziwe
Wysłany: 2008-04-02, 11:50
Shamatu napisał/a:
już dawno zapomniano "bzykanie na ekranie"
W PL byli oburzeni jej zachowaniem na wizji,to ciekawe jak by społeczeństwo zareagowało gdyby u nas działo się to co w zagranicznych edycjach BB Fryta przy nich to cnotka
Ale osobiście jej nie trawię Próbuje się wylansować na gwiazdę na siłę...szczególnie żenujące były te jej wywiady,że nie ma co jeść
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum