zdecydowanie wolę paris hilton ma podobny pomysł na siebie, to znaczy robienie szumu koło siebie nie robiąc w zasadzie nic, no bo ani z niej aktorka ani z niej piosenkarka ani modelka czy co tam jeszcze. lansuje sie dziewczyna po imprezach, chodzi na zakupy, pokazuje tu i tam i o niej piszą... tylko że to zupełnie inna klasa "gwiazdorstwa" że się tak wyrażę niż rodzima Frycia...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 407 dni temu Posty: 145
Profil: Imię: Aga
Wzrost: 165
Włosy: braz
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-07-11, 10:43
Zaciekawiła mnie ostatnio tzn. jej zmiana wygladu.Jak widze jej zdjecia z big brathera to szok ile mozna miec w sobie plastiku. Przyznaje fajnie teraz wyglada, ale zastanawia mie jak mozna ogladac np. stare zdjecia i widziec zupelnie inna kobiete-co ona wtedy mysli ''musze sobie jeszcze cos poprawic?''.Ja bym sie niezdecydowala za duzo cierpienia i tłumaczen-mozna siebie nie akceptowac do konca, no ale bez przesady.Jeszcze jedno mnie zastanawia czy jej facet nic jej nie mowi, moze namawia ja do kolejnych operacji-zgroza.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 454 dni temu Posty: 4447
Profil:
Wysłany: 2007-07-11, 21:19
Agnieszka Frykowska, nazywana pogardliwie Frytką, dała się zwieść obietnicom amerykańskiego "gwiazdora", Oliviera Grunera.
Od publikacji ich wspólnych zdjęć z gorącego wieczoru upłynęły niespełna 4 dni, a Frytka zdołała już obrazić polskich mężczyzn, mówiąc: Polskim facetom brakuje jaj! Pojawiała się również na planie serialu, w którym zagrał Olivier Gruner. Starała się całą sytuację obrócić na swoją korzyść, skupić na sobie uwagę mediów.
Cóż, "bogaty turysta" wyjechał. Skończyło się na chłodnym pożegnaniu na lotnisku. Erudycja Agnieszki nie dała się widocznie przełożyć na język angielski ("Lost in translation") i Olivier zadecydował się spędzić resztę życia bez niej.
Przypomnijmy - jeszcze wczoraj Frytka liczyła na lepsze życie. Chwaliła się publicznie: To jest facet z Hollywood. Chce, żebym pojechała z nim do Los Angeles!
zrodlo pudelek.pl
_________________ Cała w twoich rękach, dzięki Tobie wiem co w życiu ważne jest...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 454 dni temu Posty: 4447
Profil:
Wysłany: 2007-09-08, 08:02
I love photoshop http://www.pudelek.pl/art..._znienawidzili/
Nie no ale ja wyszczuplili i w ogole ten wywiad mija sie z tym co mowila zaraz po wyjsciu z BB teraz sie okazuje ze sie wszyscy od niej odwrocili a wtedy mowila co innego ze rodzina byla po jej stronie
Informacje: Dołączyła 410 dni temu Posty: 2439 Skąd: Kraina Wolności
Profil:
Wysłany: 2007-09-08, 09:32
A ja ją widziałam w jednym odcinku Majewskiego, tam o wiele inaczej wygląda. Więc zrobili retusze na tych fotkach w pudelku . I po co tu ukrywac swoją naturę.
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 421 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-08, 09:34
nie wiem po co te retusze na tych zdjęciach skoro każdy wie jak ona wyglada
i właśnie tak robi z siebie jeszcze większe pośmiewisko
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 421 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-28, 13:15
ona "zasłynęła" przede wszystkim z seksu uprawianego z jedym z uczestników big brothera przed kamerami
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum