Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 225 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-08, 13:20
"Wczoraj w klubie Maska odbyła się impreza pod wiele mówiącą nazwą Lans Party. Chociażby ze względu na to czujemy się w obowiązku skrytykować gospodynię imprezy Agnieszkę Frykowską.
Gwiazdka przyszła ubrana w luźną, asymetryczną sukienkę z mnóstwem falbanek. Nie wiemy co to ma wspólnego z lansem. Frytka wyglądała jakby zarzuciła na siebie pierwszą lepszą zasłonkę.
Później składała ręce i pozowała do zdjęć z błagającą o litość miną. Niestety nic jej to nie pomoże."
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 1 raz(y) 57,02 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 1 raz(y) 50,85 KB
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Dołączyła 400 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-15, 03:24
a tu jak to Frycia mając zrobic recenzje kilku plotek z gazet...przeczytała gazetkę całą
czyli o tym jakie to plemniczki Michaela Douglasa są biedne, jaki to potwór z Naomi Campbel i znikających piersiach Pameli Anderson no i o Magdzie Kołek...Mołek sie znaczy...
wielkie brawa dla prowadzacego biedak walczył o kazde słowo ...a te jego miny
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 420 dni temu Posty: 4244
Profil:
Wysłany: 2008-02-15, 07:34
boszsz...wlasnie wczoraj latalam po kanalach i trafilam na ten program (tylko inny odcinek)...jaka ona przykra, damesa od siedmiu bolesci. czlowiek ze wsi wyjdzie a wies z czlowieka nigdy
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 387 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-15, 11:29
madzia88 napisał/a:
mamulko jak ona czyta
no dokładnie
w ogóle kto ją do telewizji przyjął koszmarrrrr
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum