Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 222 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2007-10-09, 11:39
Dołączam do grona zainteresowań fotografią. Ja narazie jestem amatorką i większość nie udanych zdjęć zwalam na kiepski aparat. Jak to moja koleżanka dobrze ujęła:
"Amatorzy – martwią się o sprzęt.
Profesjonaliści – martwią się o pieniądze.
Mistrzowie – martwią się o światło."
Mam taką małą cyfrówkę Canona A430, w większości robię zdjęcia obiektom latającym, czyli moim dwom(kurcze jak to się odmienia) psom. Pokażę Wam niedługo.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 303 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-09, 12:49
martula napisał/a:
Mam taką małą cyfrówkę Canona A430, w większości robię zdjęcia obiektom latającym, czyli moim dwom(kurcze jak to się odmienia) psom. Pokażę Wam niedługo.
to wszystko zależy jakim aparatem jest wykonywane zdjęcie... oceniając wygląd zdjęć tak jak wcześniej napisały dziewczynki słaba jakość... a oceniając to co jest na zdjęciach hmm....smutne widoki
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 370 dni temu Posty: 3858
Profil:
Wysłany: 2008-04-16, 16:42
ja bym powiedziala, ze to komorka robione
nie wiem co mamy oceniac? tworczosc?
ja jakos specjalnie nie interesuje sie przyroda itp. a wykonanie i pomysl zdjec w skali od 1 do 10 ocenie na hmmm 2+, naciagane 3
podoba mi sie tylko drugie zdjecie, pod kazdym wzglegem.
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-16, 16:56
2 zdjęcie bardzo ładne ostatnie bardzo ciekawy pomysł
a przedostanie mnie zainteresowało...tzn nie sam widok co te kolory na tym wzgórzu....jakby błękit przetykany rózem... co to
macie racje,chyba jakosc nie zbyt,ale to dlatego,ze robiona sa kamera,kamera z funkcja aparatu...:/(nie komorka)
jednak zalezalo mi bardziej zeby byly na temat i w miare oryginalne.. .
_________________ Tak kocham to zycie,ktore nie raz sypie mi sola w oczy....
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-16, 21:23
2 i ostatnia bardzo na temat
druga jest super ładny kadr i widac co trzeba dodatkowy + za to ze czarno-białe efekt pasów niepotrzebny bo fotka sama w sobie jest juz ładna i ma dusze
ostatnia fotka...hmmm miejsce dobre, pomysł tez...z kadrem bym poeksperymentowała ...
ładnie i na temat wyglądaja te koleiny i budynek ( tartak, zwirownia ...nie wazne ) dramatyzmu dodaja te drzewa na około...tylko jak pisałam...cos nie tak z kadrem jest...moze jakby ustac metr dalej..albo w ktorąs strone sie przesunac.... moznaby tez z czarno-białym spróbowac
te 2 fotki sa niezłe moim zdaniem z czego ta wczesniejsza jest naprawde dobra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum