Ostatnio podczas stosunku z facetem zaczęłam mu robić zdjęcia! Nie protestował, a wręcz pozował mi. Jeżeli znajdę je to pokaże na forum. Myślałam, że tylko kobiety eksponują umiejętnie swoje ciało, a tu masz!
mi rowniez wydaje sie, ze to raczej kobiety sa skore do pozowania, a faceci przyjmuja jedynie role fotografa, ale jak widac sa wyjatki a druga sprawa jest taka, ze kobiety, powiem "amatorki" czesto na zdjeciach moga wyjsc jak prawdziwe modelki....a trudniej jest przedstawic cialo faceta w formie naprawde dobrego aktu... bo zdjecie przedstawiajace zblizenie na "skarby" faceta nie sprawi mi zadnej przyjemnosci, wrecz przeciwnie: jest dla mnie nieestetyczne i nieciekawe
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 585 dni temu Posty: 244
Profil: Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2007-05-18, 22:43
kurde jak to sie stalo ze nie widzialam tego tematu hehe
ja kiedys zrobilam przemkowi kilka fotek i nie podobaja mi sie ani troche
moze jestem zlym fotografem a moze nie umiem sie skupic podczas robienia zdjec nie wiem
ale jakos wole jak to on mi robi zdjecia
_________________ nigdy nie przestane cie kochac ******* [`]
dla mnie, dla NAS przyjemne jest robienie erotycznych fotek, ale moich i nie w czasie seksu. oboje się wtedy nakręcamy i potem seks jest nieziemski
a kiedy się kochamy, to wolę się skupić na odczuwaniu przyjemności, a nie na trzaskaniu fotek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum