Jest to niezwykła sztuczka dźwiękowa, w której tym razem to Ty możesz wziąć udział. INSTRUKCJA: 1. Przygotuj słuchawki stereo (na głośnikach to nie zadziała) 2. Zadbaj, aby przez najbliższe 5 minut nikt Ci nie przeszkadzał 3. Podłącz słuchawki i załóż je zgodnie z oznaczeniami ("L" dla lewego ucha, "R" dla prawego) 4. Usadow się wygodnie 5. Odpal nagranie i zamknij oczy...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 494 dni temu Posty: 5526 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-10-15, 10:38
hehehehe ta torba superrr, aż mi dreszcz przeszedł Moja fryzjerka szybciej zasuwa nożyczkami Ciekawe co tam na mojej głowie z tego powstało Kurde heheh ten szept do ucha najlepszy ( recenzowałam na żywo z zakładu fryzjerskiego Luigiego )
_________________ "To prawdziwa ulga mieć kogoś, przed kim można otowrzyć własne serce, kogo możesz uczynić współuczestnikiem swoich intymności,komu możesz powierzyć swoje tajemnice."
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 415 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-11, 22:07
wlasnie jestem u Luigiego ........
ha ha,mam worek na glowie ......
zaczyna sie obcinanie ......
fajne to ....
maszynka masakryczna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum