Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
"forumowe" brudy ....
Autor Wiadomość
Kociak 

Informacje:
Dołączyła 727 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-10-25, 16:10   

Pragnę wyjaśnić kilka spraw.

Po pierwsze, klaudia20 została zbanowana - dowodów jest wiele, mogę Was tylko zapewnić, że nie są to tylko przypuszczenia.

Po drugie - użytkowniczki cheebay oraz bibi również zostały zbanowane - podały nieprawdziwe miejsce zamieszkania. Nie będziemy tolerować kłamstwa i oszustwa już na samym początku.

Po trzecie użytkowniczka morola oraz kilka innych, które weszły na forum tylko w celu oczerniania użytkowniczki klaudia20 zostały zbanowane - takie oskarżenia, podejrzenia zgłasza się do osób odpowiedzialnych za forum, a nie publicznie, poza tym nie znoszę kablowania i wchodzenia na forum tylko po to aby zrobić zamęt i syf.

Tyle ode mnie. Temat przenoszę do naszych forumowych brudów...

REKLAMA

LeeLoo 
wbijać we wszystko

Informacje:
Dołączyła 423 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-10-25, 16:11   

Czy naprawdę ktoś może być tak nawiedzony żeby zdobyć zdjęcie?
Kurcze nie wiem co o tym myśleć...
Dla mnie podejrzane było jak klaudia20 wrzuciła zdjęcie bliźniaków z 7tyg. ciąży i były one tak dobrze widoczne na zdjęciu. To jest niemożliwe, płody w drugim miesiącu ciąży nie są tak dobrze widoczne gołym okiem, zwłaszcza gdy są to bliźniaki <bezradny>
Klik to link właśnie do tego tematu i chodzi mi o pierwszy post.

Nie chcę tu osądzać pochopnie nikogo, myślę że moderatorzy i admin są od podjęcia właściwej decyzji

Ananas 
Vamp^^

Informacje:
Dołączyła 511 dni temu

Profil:
Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Wysłany: 2007-10-25, 16:27   

Wiecie co.. smiech na sali.

Anija 

Informacje:
Dołączyła 528 dni temu

Profil:
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-25, 16:46   

<wow> <wow> jestem w szoku... <wow>
Ale bardzo dobrze, że klaudia dostała bana, nie tolerujemy tutaj kradzieży

Kaś 
Księżna Pontu

Informacje:
Dołączyła 428 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Wysłany: 2007-10-25, 16:53   

Właśnie,może warto by usunąć te zdjęcia,które nigdy nie były jej własnością.

Moniika 

Informacje:
Dołączyła 446 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-10-25, 16:55   

No ja jestem w szoku i nie wiem co mam powiedzieć... Jednak kilka osób mówiło to samo i to jednak była prawda :-x

[ Dodano: 2007-10-25, 17:56 ]
Kociak bardzo mądra decyzja

SANI 

Informacje:
Dołączyła 419 dni temu

Profil:
Imię: Sandra
Włosy: kasztanowe
Stan: zajęta lecz nie mężatka(naszczęście);-)
Partner: Marcin (skarbuś :-))
Wysłany: 2007-10-25, 17:02   

o co tu chodzi dziewczyny??!! ja to czytam i nie wiem czy snie czy co??!! co Klaudia20 zrobila?? bo nie wiem czy dobrze zrozumialam... <bezradny>

Moniika 

Informacje:
Dołączyła 446 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-10-25, 17:05   

SANI, to powiedz co zrozumiałaś to powiemy czy dobrze :-)

SANI 

Informacje:
Dołączyła 419 dni temu

Profil:
Imię: Sandra
Włosy: kasztanowe
Stan: zajęta lecz nie mężatka(naszczęście);-)
Partner: Marcin (skarbuś :-))
Wysłany: 2007-10-25, 17:12   

Klaudia20 dziala na kilku forach...uroila sobie meza,ciaze...i wszystkim wciska kity...ale co ona robi z tymi zdjeciami,ktore kradnie?? i jakie zdjecia kradnie??

TwojCien

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2007-10-25, 17:15   

Kociak napisał/a:
Po trzecie użytkowniczka morola oraz kilka innych, które weszły na forum tylko w celu oczerniania użytkowniczki klaudia20 zostały zbanowane - takie oskarżenia, podejrzenia zgłasza się do osób odpowiedzialnych za forum, a nie publicznie, poza tym nie znoszę kablowania i wchodzenia na forum tylko po to aby zrobić zamęt i syf.

dziewczyny my tu wchodzimy wlasnie po to zeby takie osoby jak Klaudia20 nie przysporzyly wam wstydu i nie zrobily syfu.Same widzicie na jakich powaznych forach ona byla i co zlego zrobila,jestem modkiem na tym samym forum co cheebay,i wiele zlego tam zrobila,pisalam na gg tej calej Klaudi ze wyjdzie wkoncu na jaw to ze kradnie zdjecia,zostalo to zgloszone na policje bo jest na to paragraf a mimo tego ze weszlam wczesniej pod nikiemMamusia79 nie uwierzylyscie mi i dostalam publicznego bana,nie robimy tego w zlej wierze,chcemy wam pomoc bo wiemy ile znaczy dla niektorych takie miejsce jak forum to jest nasz drugi dom i niechcemy takich osob jak Klaudia20,przez nia pare dziewczyn po stracie dzieci zalamaly sie a niektore przyszle mamy mialy wczesniejsze porody bo zle zyczyla i pisala wulgaryzmy tylko za to ze odkryli ze jest trolem forumowym i podszywa sie pod innych zdjecia,jest to przykre dla nas uczciwych osob i mam nadzieje ze bedziecie mieli na uwadze ta osobe ,te rozmowy co wysylala wam na gg sa pieknie przez niazrobione bo uzytkowniczka ta posiada wiele kont na gg ,jezeli chcecie faktow i wiecej dowodow to piszcie.Ja z gory dziekuje ze wkoncu ja zbanowaliscie i mam nadzieje ze odblokujecie konta moim kolezankom ktore zostaly nieslusznie zbanowane .Pozdrawiam

Moniika 

Informacje:
Dołączyła 446 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-10-25, 17:18   

Chyba juz kolezanka wyżej wszystko wyjaśniła.... :-)

TwojCien

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2007-10-25, 17:19   

ciesze sie:)

lamia

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2007-10-25, 17:31   

Chciałąbym wam przedstawić co napisała Klaudia na stornie REKLAMA ,gdzie ukradła fote usg tłumaczy się tak
Cytuję:

"kaludia1987, ania_1985, asiulas23, kiniamała1981, roka 21, klaudynka1987, myszka24_1983, Beate_de28, Pomorzanka20,monika 20,ania_1985.
To moje nicki.
jestem w trackie wizyt u psychologa.mam problem."

PS. jeśli dostanę bana, to trudno, ale nie mogłam się oprzeć, aby wam to tutaj przedstawić .
Ostatnio zmieniony przez madzia 2007-10-25, 17:50, w całości zmieniany 1 raz  

Xantia 
wariatka

Informacje:
Dołączyła 726 dni temu

Profil:
Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2007-10-25, 17:51   

moim zdaniem nikt nie powinien byc odbanowany bo takie sprawy to sie zalatwia na privie z adminem a nie robi syf i zamieszanie na forum i wg mnie skonczmy juz ten temat

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 727 dni temu

Profil:
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-10-25, 17:52   

TwojCien, lamia, Wam także już podziękujemy. Mam tego dość już! Przez jeden dzień na forum weszło co najmniej kilka dziewczyn pod różnymi nickami, obrażając i nie pisząc nic innego niż "klaudia to, klaudia tamto".
TwojCien napisał/a:
dziewczyny my tu wchodzimy wlasnie po to zeby takie osoby jak Klaudia20 nie przysporzyly wam wstydu i nie zrobily syfu
w tym celu wystarczy napisać takie informacje poprzez PW do odpowiednich osób, a nie zachowywać się jak dzieci.
jak już napisałam, klaudia20 dostała już u nas bana i oficjalnie ogłaszam - jeśli na forum będą rejestrować się kolejne osoby, bądź te same pod innymi nickami tylko po to, aby pisać co gdzie i po co klaudia20 pisała - będą sukcesywnie banowane.

Odpowiedz do tematu